Horoscop 8 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți CURAJ în plan profesional!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 8 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 8 decembrie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Avem acest Marte în casa a doua, în careu cu Jupiter. Cheltuieli! Multe cheltuieli, dar cheltuielile sunt pentru voi, pentru copii sau pentru pasiunile voastre. Poate până azi nu ați avut curaj să plătiți taxa la un curs de pictură, dar astăzi aveți curaj. Sau poate nu știți că aveți curajul, dar dacă vă spun eu, poate veți avea curajul. Aveți inițiativă!

Horoscop SCORPION

Marte este în semnul vostru, ce să vă mai spun? Sunteți electrizați, aveți energie pentru absolut orice și mersul la cumpărături este făcut azi altfel, dar și orice plimbare, orice inițiativă. Să știți că aveți puterea de a convinge, dar nu neapărat prin vorbe, cât prin acțiunile voastre. Oamenii când vă văd atât de întreprinzători, vor dori să fie și ei așa ca voi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte în casa a XII-a vă cam obosește. Vă obosește pe toate planurile, mai ales mental, așa că aveți astăzi grijă să nu dați pe dinafară, să nu fiți ca o șampanie, să vă consumați, apoi să fiți așa, letargici. Rolul acestui careu între Marte și Jupiter este de a învăța. Trebuie să vă canalizați liniar energia pe care o aveți. Sau aia pe care o mai aveți. 

Horoscop CAPRICORN

Vă luați la întrecere cu prietenii, e adevărat că s-ar putea să se lase și cu niște cheltuieli pe aici, pe colo. Nu e nimic gratis pe lumea asta. Vă luați la întrecere cu ei, să vă demonstrați care e mai bun, sau brusc decideți să vă gândiți la planurile de Sărbători. Fiecare vine cu o idee și aveți nevoia aceasta de a veni tot timpul cu ceva mai bun. 

Horoscop VĂRSĂTOR

O zi bună pe plan profesional. Curajul pe care îl aveți, nu neapărat ideile, dar curajul și cum îi împingeți pe ceilalți și cum ziceți „da, să facem!”, deși alții nu ar zice chestia asta. Alții s-ar mai gândi, ar mai planifica, ar pune pe hârtie, dar voi ziceți „da, facem!”. Nu vă e frică de riscuri, nu vă este frică de pierderi, este o zi bună în care să vă asumați ceva. 

Horoscop PEȘTI

Este o zi bună să folosiți ceva ce ați învățat, să spunem că în ultima lună, o lună și jumătate și să vă dați seama cum puteți folosi ceea ce ați învățat într-un mod eficient în viața voastră. Să fiți puțin mai filozofi astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel