Horoscop 7 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are multe planuri, dar niciun leu. Mare grijă la cheltuielile "pe datorie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem un careu între Venus din Scorpion și Saturn din Vărsător. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne arate toate aceste lucruri. În plus, Venus din Scorpion vrea devotament total, iar Saturn în Vărsător vrea o discuție despre spațiul personal. Mâine vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur. 

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual, scrie astrosens.ro.

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

BERBEC

Ai atât de multe planuri, ai vrea să faci multe lucruri, dar nu ai bani. Nu îţi face planuri cu banii pe care nu îi ai deocamdată.

TAUR

S-ar putea să nu găseşti înţelegere la partener, la oamenii mai maturi, mai în vârstă, mai autoritari din viaţa ta. Asta pentru că trebuie să înveţi să te validezi singur.

GEMENI

La locul de muncă, s-ar putea să apară nişte schimbări care îţi dau viaţa personală peste cap. Reuşeşti, totuşi, să te adaptezi. Îți reiei anumite obiceiuri, anumite amintiri. Dacă ai fost de treabă cu colegii, la un moment dat, o vei face şi acum chiar dacă nu îţi doreşti atât de mult.

RAC

Cu cât ești mai ofticat, astăzi, mai invidios, mai gelos, cu atât nu vei avea nimic de câștigat. De fiecare dată când te apucă vreo oftică, astăzi, gândeşte-te de ce.

LEU

Nevoia e a demonstra celorlalţi de ce eşti tu capabil. La serviciu, în carieră sunt tot felul de persoane care sunt cu ochii aţintiţi asupra ta, iar tu simţi nevoia să demonstrezi. În loc să te ocupi de ceea ce ai de făcut, tu te gândeşti şi cum să demonstrezi ceea ce faci. Ai grijă să nu exagerezi! Excesul de zel nu este sănătos, zilele acestea.

FECIOARĂ 

Ce va fi la gura ta numai tu ştii. Ai nişte vorbe pregătite, nişte replici. Abia aştepţi să primeşti mingea la fileu şi să o trimiţi înapoi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Citește și:

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel