Horoscop 7 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. ”Nu zice nimeni că nu vă descurcați”. Un nativ trebuie să învețe să primească
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Adrienn)
Sursă foto: Pexels (Adrienn)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul vostru e în careu cu Saturn, Venus e în casa a doua. Îți vei da seama că nu ai anumite sume de bani, că nu ai anumite resurse ca să te ocupi de anumite proiecte personale sau de anumite dorințe de ale tale mai vechi, vrei să construiești ceva, vrei să organizezi ceva. Nu este cazul să îți pierzi încrederea, este vorba doar de o perioadă de câteva zile. Cu siguranță în perioada următoare, dacă vei da din coate, o să faci rost de resursele respective. 

Horoscop SCORPION

Deschideți ochii mari, urechile pregătiți-le, respirați, deveniți prezenți, conștienți și fiți atenți la relația pe care o aveți, relația de cuplu. Dacă nu aveți o relație de cuplu, vedeți cu cine vă întâlniți din întâmplare în perioada aceasta. Eclipsa de mâine s-ar putea să fie puțin mai șuie. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Lăsați trecutul că nu vă ajută cu nimic. Plus că azi Venus este în careu cu Saturn în casa a douăsprezecea. Mercur face opoziția mâine cu Uranus tot în casa a douăsprezecea, eclipsa de mâine se petrece pe axa șase-doisprezece. Trecutul este doar o remorcă ruginită din care nu vă mai trebuie nimic. Și când mă gândesc la trecut, mă refer la niște evenimente din familie, niște evenimente de la școală, niște evenimente de unde ați locuit la un moment dat. Tot felul de chestii din astea, care sunt în mintea voastră. Voi nu știți, dar vă sabotează. Trebuie să vă dați seama ce vă sabotează. 

Horoscop CAPRICORN

Nu vă puteți baza pe ceilalți prea mult și nu trebuie să vă supărați, trebuie doar să vă readaptați iar și iar, că ăsta este procesul, nu avem ce să facem. În casa a unsprezecea, Venusul de acolo, careul cu Saturn în casa a doua. Unele planuri se dau peste cap și s-ar putea să pierdeți niște bani din cauza unor oameni, dar ce să facem, în viață le avem și pe acestea. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus în casa a zecea, în careu cu Saturn din semnul vostru, înseamnă că primiți greu complimente, primiți greu sprijin, primiți greu ajutor și preferați să vă chinuiți. În loc să apucați cu toată inima ce vi se oferă, chiar și un pahar cu apă, voi spuneți că vă duceți singuri să vă luați. Nu zice nimeni că nu vă descurcați, dar poate, dacă primiți paharul cu apă, o să aveți două, și al vostru, și al altuia. 

Horoscop PEȘTI

Chestiunile despre cine are dreptate, astăzi să știți că nu își au rostul. Cu cât vă implicați în discuții interminabile, cu cât încercați să faceți din astea, cu atât pierdeți timp și chiar să pierdeți, apoi vă mai faceți și inamici în jurul vostru. Puțin mai multă liniște, învățați de la alți oameni. 

Citește și:

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel