Horoscop 7 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ trebuie să o lase mai moale cu munca și să prioritizeze odihna!
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 07 iul 2022, 09:23
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Artem Beliaikin)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cu banii aveți foarte mare grijă astăzi, în primul rând. În al doilea, faptul că Mercur se va apropia în casa a zecea de un careu cu Jupiter, aveți grijă ce spuneți astăzi pe la serviciu și ce spuneți astfel încât șă nu îi jignească sau să nu îi atingă pe ceilalți. Încercați să fiți cât se poate de obiectivi. 

Horoscop SCORPION

Ce nu v-am precizat vouă este rolul lui Pallas, care a intrat în casa a opta și înseamnă că trebuie să vă faceți niște strategii financiare. Poate vreți să luați un credit, poate vreți să plătiți un credit, poate aveți niște datorii și nu știți unde să le stingeți sau vreți să vă faceți niște datorii. Vedeți că Pallas în Gemeni în casa a opta v-ar prii foarte mult ca să acumulați informații, să întrebați pe toată lumea ”cum ai făcut credit? Cu ce bancă ai lucrat? De unde ai luat?” Să găsiți persoanele specializate care să vă ajute, nu să luați decizia de unul singur. 

G Ad:

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți că nu e foarte multă energie, nu e foarte mult chef de viață. Este puțin chef, dar doar pentru ce vă place vouă cel mai mult, în rest pentru muncă și altele, veți simți că nu este. Trebuie să învățați să prioritizați cât mai mult în perioada aceasta. 

Horoscop CAPRICORN

V-am tot spus în ultimul timp că v-ar prii puțin egoism. Eu cred că nu o să vă fie ușor să îl luați la purtător și efectiv să vă bucurați de el, pentru că oamenii din jurul vostru vor zice ”îți pasă doar de tine, te gândești doar la tine”. Din când în când trebuie să vă gândiți doar la voi și nu cred că este un lucru rău. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Prea multă muncă strică, în ceea ce privește serviciul dar și în ceea ce privește casa, partea domestică, administrativă. Astăzi ași prioritiza odihna și relaxarea.

Horoscop PEȘTI

Aveți puțină grijă și la cheltuieli, chiar dacă Marte a ieșit din casa a doua, Marte s-a dus în casa a treia și vă vin tot felul de idei din astea, că ”pot să cumpăr asta sau pot să cumpăr aia acum, că sigur e mai ieftin ca data trecută”. O să vă uitați la alt magazin și o să vă întrebați de ce nu ați verificat mai mult. Ați putea să faceți asta în mod conștient în perioada următoare.

Rezumatul săptămânii 4 - 10 iulie

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro