Horoscop 7 februarie 2024. Daniela Simulescu: Să nu ne lăsăm conduși de emoție / Previziuni pentru zodii / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Freepik
Freepik
Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de miercuri, 7 februarie 2024.

Horoscopul va fi transmis în format video pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Luna tranzitează astăzi semnul Capricornului. Și se va întâlni cu Venus și cu Marte. Atmosfera generală este una mai serioasă. Cumva, astrele vor să ne comportăm responsabil în absolut orice emoție. Și să nu ne lăsăm conduși de emoție. 

Berbec

Ai nevoie de o schimbare pe plan profesional. Poate atitudinea, poate unele idei noi. Cert este că nu trebuie să cauți vinovați. 

Taur

Pui prea mult preț pe ce zic alții și îți neglijezi propriile idei. Este cazul să ai mai multă încredere în forțele proprii. 

Gemeni

Mercur s-a dezlipit de Pluto. Reușești să fii mai obiectiv și să tratezi cu imparțialitate situațiile apărute chiar și în familie. 

Rac

Dorințele partenerului îți ocupă toată ziua. Dar, atenție, că nu te pune el să te neglijezi. Este pur și simplu alegerea ta. 

Leu

Stresul suplimentar nu te ajută la nimic. Așa că astrele îți recomandă să te fii mult mai prezent la ce se întâmplă în viața ta. 

Fecioară

Astrele îți oferă un plus de creativitate. Trebuie să îți dai seama cum să te exprimi și cum să câștigi atenția celorlalți. 

Balanță

Va fi nevoie să îți redirecționezi atenția și energia către problemele familiei sau ale gospodăriei. Deci nu îți aglomera programul de la serviciu!

Scorpion

Pune mai mult preț pe cuvinte! Este cazul să îmbini replicile. Și să încerci, pe cât se poate, să fii  diplomat chiar și cu persoanele stresante. 

Săgetător

Neatenția poate duce la cheltuieli grăbite și inutile. Cel mai bine ar fi să comunici cu partenerul și să te lași sfătuit. 

Capricorn

Treci prin multe stări. Astrele te invită să îți asculți mai bine intuiția și să nu te grăbești cu deciziile. Ai nevoie de obiceiuri relaxante. 

Vărsător

Astrele te invită să te preocupi în primul rând de odihnă. Nu este cazul să muncești în plus, ci, dacă se poate, chiar să amâni unele proiecte. 

Pești

Discuțiile cu oamenii dragi te vor ajuta să treci de momentele mai provocatoare. Și chiar ai nevoie să fii mai sociabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel