Horoscop 6 mai 2022. Zodia care trebuie să profite de ultimele zile cu Jupiter. Mai lasă munca și distrează-te! / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie creată de Anete Lusina, de la Pexels
Fotografie creată de Anete Lusina, de la Pexels
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei de vineri, 6 mai 2022.

Horoscopul zilei de 6 mai 2022 vă este adus de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, de la ora 09:00, pe DCNews și la DCNewsTV. 

Rămâneţi alături de noi! 

Luna va tranzita semnul Racului. În continuare simțim efectele pozitive ale sextilului dintre Mercur și Venus. Ne îndreptăm cu pași rapizi către a doua retrogradare a lui Mercur din 2022, dar și către intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Este posibil ca această zi să se simtă ca un ultimatum pentru mulți dintre voi. Și să nu uităm că perioada dintre eclipse(30 aprilie-16 mai) este plină de evenimente semnificative. 

Berbec

Nu prea ești în apele tale. Astrele îți recomandă să nu te dai peste cap, ci să aștepți să vezi ce îți rezervă viața. 

Taur

Iei decizii greu. Chiar și cele simple cum ar fi ce tip de pâine cumperi. Poate pentru că simți nevoia să renunți la unele obiceiuri. 

Gemeni

Te invit să fii atent la cele mai simple evenimente, acestea vor fi reluate săptămâna viitoare. Oricât de mult le-ai dori terminate. 

Rac

Luna trece prin semnul tău. Deci ești molcom, mai leneș și plin de emoții. Apropiații au nevoie de expertiza ta. 

Leu

Te preocupi prea mult de latura nevăzută a vieții. Și astfel vei risca să pierzi multe momente importante. Bazează-te pe concret!

Fecioară

Chiar dacă unele proiecte par rezolvate, astrele te invită să fii mai atent la ele pentru că vor reveni pe ordinea de zi. 

Balanță

Diplomația ta va detensiona unele neînțelegeri la locul de muncă. Vei fi chiar apreciat. Partenerul vrea mai multă atenție. 

Scorpion

Vei fi ușor distras. În consecință, nu te vei concentra la adevăratele probleme de la serviciu. Ai nevoie de afecțiune. 

Săgetător

Jupiter se pregătește să își schimbe semnul, deci și tu resimți o nevoie de prospețime. Nu te împaci bine cu plictiseala astăzi. 

Capricorn

Se anunță evenimente importante în sânul familiei sau în ceea ce privește zona imobiliară. Clar ai nevoie de prioritizare. 

Vărsător

Jupiter va ieși în curând din zona banilor, deci ai grijă să nu intri într-un soi de panică. Și să faci destule cheltuieli nesăbuite. 

Pești

Poți profita de ultimele zile cu Jupiter în semnul tău prin a te ocupa și de ce anume îți face plăcere. Nu doar de muncă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel