Data publicării:

Horoscop 6 iunie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă cui îi face dreptate. Mai gândește-te!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna și Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce înseamnă asta? Urmează o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite.

BALANȚĂ

Luptaţi foarte mult pentru dreptate şi corectitudine, dar atenţie pentru dreptatea cui luptați, pentru că una este dreptatea voastră, alta este dreptatea celorlalţi. Dacă e ceva ce vă irită în exterior, gândiţi-vă dacă nu cumva este o problemă cu voi înşivă. Staţi puţin şi meditaţi. O zi bună pentru călătorii.

SCORPION

Dacă vreţi să faceţi investiţii, dacă vreţi să obţineţi o finanţare, o refinanţare, să primiţi nişte bani, să vă asociaţi cu cineva pentru o afacere, aveţi multe aspecte pozitive.

SĂGETĂTOR

Astăzi, Săgetătorii singuri îşi vor găsi partenerul ideal sau pot cunoaște persoane. În teorie, aşa este. În practică, cei singuri, astăzi, pot fi mai deschişi sau pot purta anumite discuţii fără să se grăbească. Pur şi simplu profitaţi de momentul acesta. Cei care sunt în relaţii.... Lăsaţi în spate anumite probleme şi comportaţi-vă frumos cu partenerul. Veţi vedea în el lucruri pe care nu le-ați mai văzut până acum.

CAPRICORN

Dacă vă implicaţi într-un proiect la serviciu, aveţi grijă să obţineţi ceva. Cereţi o zi liberă, să mai delegaţi din proiecte. Astăzi, vedeţi-vă interesul.

VĂRSĂTOR

Relaţia cu copiii este foarte importantă şi trebuie să o aveţi în vedere, să le oferiţi mai mult timp, chiar dacă lucraţi, chiar dacă aveţi lucruri de făcut şi pe acasă, zâmbiţi-le, jucaţi-vă cu ei, fiţi curioşi. Atunci când vă vor vedea plini de energiei, vor dori şi ei. Cei care nu au copii şi nu au planuri, poate fi o zi foarte romantică, chiar dacă nu aveţi un partener. Vă puteţi scoate la cină, vă puteţi îmbrăca frumos, puteţi ieşi la un eveniment. Trebuie să aveţi în vedere bucuriile mici şi simple.

PEȘTI

Este o zi foarte bună pentru a merge în magazinele de bricolaj, pentru a cumpăra lucruri pentru casă, pentru a decora, pentru a face curăţenie, pentru a vă consulta cu familia sau pentru a lăsa în spate anumite probleme care v-au măcinat, legat de persoanele cele mai dragi din viaţa voastră.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel