Horoscop 6 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Ai mare grijă la sănătate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 6 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Ai mare grijă la sănătate / Foto: Pixabay
Horoscop 6 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu, avertisment pentru o zodie: Ai mare grijă la sănătate / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

Ascendentul lunii pline este chiar în Balanță, iar pe tine această Lună plină chiar te afectează pentru că și astăzi, și mâine, și poimâine, și luni va trebui să împaci și capra și varza, adică trebuie să te ții de niște lucruri pe care le-ai promis la locul de muncă, dar trebuie să te ții și pentru familie de niște chestiuni. Toată lumea este agitată și într-o parte, și în alta, și va fi foarte greu să ajungi la o negociere, deci multă furie și la tine, și grijă mare din acest punct de vedere. Din fericire, guvernatorul tău, Venus, se află într-un aspect bun.

Scorpion

Nici pe tine nu te afectează atât de mult această Lună Plină. Aș putea doar îți atrag atenția asupra regretelor și reproșurilor pe care vrei să le faci sau pe care le primești. Vezi că sunt chestii înăbușite, chestii vechi, chestii reprimate, doar că s-ar putea să fie spuse amplificat, exagerat. Asta pentru că poate tu ai ținut în tine, poate ceilalți au ținut în ei. Și tu mare grijă la drumurile pe care le faci.

Săgetător

Luna plină se petrece în Casa a 8-a a banilor pe care îi împarți cu alții, a datoriilor, a investițiilor. Și pentru că avem conjuncția Soare - Mercur retrograd în Casa a 2-a și Luna plină în Casa a 8-a îți dai seama că tot ce înseamnă banii mei, banii tăi, negocieri, datorii, rate, credite, mai dă și tu, mai dau și eu, trebuie să facem în așa fel încât să fie bine, toate lucrurile astea vor fi discutate, doar că vin și cu furie la pachet, și cu nervi.

Capricorn

Doamne, protagoniști sunteți și voi. De ce? pentru că Luna plină se petrece în Casa a 7-a, dar în Casa 1 voi aveți conjuncția Soare-Mercur retrograd și stând voi bine așa puțin, la un ceai, la un vin, la ceva, mai și petreceți, cine știe, aveți vreun sărbătorit, vă aduceți aminte de ce vi s-a zis acum câteva luni. Și beți o gură de vin și ziceți: "Mai ții minte când ai făcut aia"? Ceva din voi vă face să ziceți și veți provoca multe dezbateri neplăcute și oamenii din jurul vostru vor fi prea emotivi. Voi aveți așteptarea ca ei să se comporte precum niște adulți, ei nu se vor comporta precum niște adulți. Și de aici apar frecușuri, neînțelegeri, nervi și, bineînțeles, stres.

Vărsător

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Nu lua mai mult decât poți duce, odihnește-te cât se poate de mult, nu considera că ai tăi colegi sunt familie, desprinde-te de acest lucru și încearcă să nu judeci ceea ce se întâmplă mâine și poimâine pe baza a ceea ce s-a întâmplat acum mult timp. Înseamnă că nu te-ai vindecat dintr-un anume punct de vedere și ar fi cazul mai întâi să faci asta înainte de a te duce către ceilalți. Sănătate, ai mare grijă la sănătate. Poți chiar să renunți la un obicei nesănătos.

Pești

Să știi că și ție îți priește această Lună plină doar că te-aș ruga să fii mai atent la cheltuieli, dar nu la cheltuielile pentru tine, cât la cheltuielile pentru alții, adică să nu vrei să fii super generos, să nu faci super multe opere de artă și să ai așteptări să primești ceva în urma acestor acte de caritate că nu vei primi nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel