Data publicării:

Horoscop 6 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Schimbări uriașe bat la ușa unei zodii. Viața ta s-ar putea schimba radical!

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Profesional, undeva din primăvara acestui an, aţi fost într-o mare derivă. Vă duceaţi undeva, nu era locul vostru acolo, eraţi puşi în altă parte. Pe moment, v-a fost frică să spuneţi că nu vă convine. Este timpul să vă daţi seama încotro. Important este să alegeţi o direcţie. Grijă cu sănătatea.

SCORPION

Nostalgia asta romantică nu ar mai trebui să existe. Mulţi veţi decide că este cazul să vă puneţi la casa voastră, să vă hotărâţi ce vreţi - dacă vreţi sau nu un copil. Trece timpul! Mulţi veţi avea această perspectivă de acum încolo.

SĂGETĂTOR

De unele probleme din familie s-ar putea să fie nevoie să te mai eliberezi, să nu mai încerci să salvezi pe nimeni, pentru că nu eşti dator. Cumva, tu te-ai obligat singur. Încearcă să îţi dai seama de ce ai exagerat, de ce ţi-ai pus pe umeri o asemenea greutate.

CAPRICORN

Când comunicaţi, sunteţi sobri, serioşi, de cele mai multe ori. Veţi fi şi mai empatici, mai creativi, mai romantici în gândire, mai inspiraţi. Nu aruncaţi cu vorbele. Veţi comunica altfel cu oamenii din jur.

VĂRSĂTOR

Nu se mai poate financiar cum s-a putut anul acesta. Dacă ziceţi că faceţi ceva şi a doua zi reveniţi la boacănele pe care le făceaţi înainte... Dacă v-aţi hotărât şi nu aţi putut, ok. Dar acum nu mai aveţi scuză! Dacă ziceţi că puneţi bani deoparte în fiecare lună, vă v-a ieşi. Dar trebuie să faceţi asta, trebuie să vă doriţi, în ciuda pierderilor, în ciuda momentelor în care nu v-a ieşit anul acesta.

PEȘTI

Sunteţi protagonişti. V-aţi mai permis confuzii, dar acum nu vă mai permiteţi. Trebuie să vă alegeţi o cale. Nu o veţi mai alege pe cea mai grea, ci deveniţi mai blânzi cu voi, mai empatici, mai toleranţi şi vă permiteţi să nu mai alegeţi biciul. Vă permiteţi să alegeţi poate o îmbrăţişare, un loc de muncă unde să vă simţiţi mai bine, deşi nu este văzut cu ochi buni de alţii, vă duceţi la doctor, aveţi grijă de voi. Cu paşi mici, zi de zi, veţi vedea rezultatele.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel