Horoscop 6 august 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto Pixabay/ Horoscop 6 august 2021
foto Pixabay/ Horoscop 6 august 2021
Nu rata previziunile astrale ale zilei.

Astrologul DCNews Daniela Simulescu vă aduce previziunile astrale ale zilei. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, de la ora 09:00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Conjuncția care va schimba lumea

Astrologul DCNews a vorbit, în PREMIERĂ, despre conjuncția care va schimba lumea și ne va influența major. 

”Vom discuta despre conjuncția Jupiter Neptun, care se petrece o dată la 13 ani, în câte un semn. Neptun a intrat în Pești în 2011 și va mai sta până-n 2026. Jupiter a fost în Pești anul acesta între 14 mai și 28 iulie, s-a întors în Vărsător, unde se va întoarce în decembrie, (...) iar pe 28 octombrie revine în Pești, unde stă până în 21 decembrie 2022. Ce înseamnă acest lucru? Creează un trend. Vorbește foarte mult de spiritualitate, despre partea interioară, despre stări, despre ce simțim.” a spus Daniela Simulescu despre conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie 2022, care s-a întâmplat ultima dată în 10 iulie 2009, când a fost creată calea către tot ce înseamnă online. 

Fie că ai sau nu Pești în astrogramă - deși cei mai influențați vor fi cei cu marcaje de Pești - astrologul DCNews te atenționează: ”Tot ce înseamnă viciu va EXPLODA. Cu Jupiter- Neptun în Pești, nu mai ai limită, ajunge să te controleze. Nu mă refer doar la viciu precum alcool, tutun, ci și la relații toxice, de exemplu”.”Viciul vine pe un teren minat, nu e atât e ușor! Nu ține de lipsă de voință” a atras atenția astrologul. 

Vezi aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel