Horoscop 6-14 mai. Daniela Simulescu, despre zodia care are un anturaj prea intruziv: Este timpul să vă dați seama! / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu a zis zodia care are nevoie de claritate pentru a-și da seama de priorități și de ce oameni să aibă în jur.

Este vorba despre zodia Gemeni / Ascendent în Gemeni

'La voi Casa a 12-a este plină. Avem acolo Luna nouă, alături de Venus, Jupiter și Uranus. În continuare susțin ideea de curățenie sufletească, de pregătire și de tranziție pentru că Jupiter va intra, la un moment dat, în Casa I, pe 26 mai, și voi aveți nevoie să vă dați seama care vă sunt prioritățile. Este posibil ca înainte să fi dat atenție prea mult unor neajunsuri, unor bârfe și discuții în care ați stat multă vreme.', a zis Daniela Simulescu.

'Scuturați-vă! Efectiv să vă scuturați, puneți pe hârtie ce aveți de făcut pentru că aveți nevoie de claritate. Guvernatorul vostru Neptun se întâlnește cu Kiron în Casa a 11-a, unde este și Marte. Unii oameni din jur, apropiați sau prieteni, s-ar putea să îi simțiți că sunt prea intruzivi, că vă imping, că nu țin cont de voi. Dar poate e momentul să vă dați seama care mai merită să fie alături de voi și care nu! Dragilor, voi vă pregătiți de o perioadă foarte importantă! Învățați să faceți pace în perioada asta!', a mai zis Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel