Data publicării:

Horoscop 6 - 12 mai 2019. ZODIA care are de furcă toată săptămâna. Ce NU trebuie să facă deloc

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Zodiac 6 - 12 mai 2019
Zodiac 6 - 12 mai 2019
Horoscop 6 - 12 mai 2019. O zodie are de furcă săptămâna viitoare, motiv pentru care astrologul Dc News are o mare rugăminte la nativii ei.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. "Conjuncția Mercur – Taur se va activa foarte mult în zona filozofiei de viață. Sună așa ciudat pentru voi, filozofie de viață, unde este pragmatismul? Este un pragmatism, să vă spun de ce.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Dacă veți accesa mai bine sau dacă veți sta zilele acestea și vă veți gândi: "Care sunt principiile și valorile mele de viață, peste ce nu pot să trec? Peste ce aș putea să trec?". Veți vedea că sunt niște situații foarte rigide, în capul vostru mai mult, autoexigența de care dați dovadă de fiecare dată. Nu e vorba că nu puteți să treceți, ci v-ați ridicat niște garduri foarte sus și vi le veți mai ridica. Doar că trebuie să vă dați seama că nu aveți tot timpul înălțimea necesară pentru gardurile respective. Nu aveți tot timpul condiția fizică pentru gardurile respective. Trebuie să învățați să fiți foarte autentici și să fiți adevărați cu voi. Să vă dați seama cât puteți duce și cât nu.

CITEȘTE ȘI Lună Nouă, ZODIA care trebuie să fie foarte atentă. Astrolog Dc News: Mare grijă

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Din acest punct de vedere, ați face bine să studiați, să întrebați oamenii ce cred despre voi, ce cred despre viață. Întrebările despre viață nu doar de dragul filozofiei, ci cele cu răspuns: Ce am făcut până acum, unde mă duc, ce au făcut alții pentru mine.

Horoscop 6 - 12 mai 2019. Pentru acești nativi, cufundați în gândurile lor, le-aș recomanda să nu certe deloc cu superiorii. Și nici cu autorități, însemnând părinți, persoane mai în vârstă din familie, frați, surori mai mari. Mia bine stați în filozofia voastră de viață, săptămâna aceasta, decât să vă deturnați o carieră, o relație, un parteneriat, vă rog eu foarte mult!", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu despre nativii Fecioară cu ascendent în Fecioară. 

Vezi mai jos horoscopul pentru toate zodiile:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel