Data publicării:

Horoscop 5 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se întoarce în trecut. Trebuie să schimbi lucrurile

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur va mai sta o perioadă în apropierea lui Jupiter, în Gemeni. Ceea ce înseamnă că astrele ne oferă tot ce avem nevoie pentru a găsi cele mai bune idei pentru problemele noastre. Vă reamintim că, mâine, avem și o Lună Nouă în acest semn. 

BERBEC

Cumva, tu te duci către prieteni şi ai nevoie de la ei să îţi spun că este bine sau nu. Dincontră! Astăzi, tu trebuie să le spui lor dacă e bine sau rău. Lasă validarea altora şi validează-te tu, în primul rând.

TAUR

Trebuie să ai încredere în ceea ce faci la locul de muncă. Dacă nu ai încredere într-un proiect, în statutul tău, dacă nu te simţi bine acolo, s-ar putea să apară destul de multe momente de instabilitate şi pe plan financiar.

GEMENI

Este o zi aşa puţin superficială, nesemnificativă, nici nu trebuie să fie cu evenimente importante, ci trebuie să fie o zi în care să vă păstraţi la un nivel cât mai liniştit, cât mai armonios. Negaţi realitatea! Şi dacă sunt crize în familie, voi trebuie să vă menţineţi aşa, totul o să fie ok.

RAC

Cumva, pentru voi, este o perioadă în care este bine să vă sudaţi trecutul, dar să o faceţi altfel decât aţi făcut-o în trecut, pe vremea asta. Acceptaţi ce a fost bun şi ce nu a fost bun şi nu încurcaţi borcanele. Acceptaţi că aţi suferit, dar aţi fost şi fericit. Nu romanticizaţi şi să nu aveţi o nostalgie distorsionată.

LEU

Nu aveţi stare, vorbiţi mult, socializaţi, vă întâlniţi cu oamenii. Aveţi un chef să faceţi multe lucruri. Nu staţi doar la un serial, doar în pat, doar pe canapea. Dacă trebuie, trebuie. Altfel, nu! Ieşiţi din casă şi bucuraţi-vă de viaţă.

FECIOARĂ

Mult timp de acum încolo, pentru voi cariera devine importantă şi mai ales rolul pe care îl aveţi, imaginea pe care o văd ceilalți-  cum vă îmbrăcaţi, cum vă purtaţi, ce atitudine aveţi în negocieri sau în discuţiile cu şefii. Situaţi-vă la acelaşi nivel cu ei, chiar dacă ei sunt pe o poziţie superioară din punct de vedere al ierarhiei. Asta nu înseamnă că trebuie să vă duceţi umili, modeşti. Nu le faceţi tuturor pe plac!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel