Horoscop 5 decembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Confuzie la locul de muncă: Zodia care nu trebuie să aibă încredere în nimeni
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Săptămâna începe cu tranzitul Lunii în semnul Taurului. Ne apropiem de un careu între Mercur din Săgetător și Jupiter din Pești. Veți observa și la voi și la oamenii din jur nevoia de vorbi multe și de a spune nimic. Excesul de zel va fi tot pasul. Fiecare va încerca să fugă de tensiunea interioară. Ne vom axa mai mult pe partea abstractă, capacitatea de concentrare va lipsi. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BALANȚĂ

Trebuie să ai mare grijă la ce promiţi, ce spui că faci şi câte îţi iei în cârcă. Nu le vi putea duce pe toate. 

SCORPION

Laudele legate de bani nu îşi au rostul zilele acestea şi mai ales investiţiile făcute la recomandările altora. Ei nu îţi vor răul, dar nu este cazul să te iei după ce îţi zic alţii, zilele acestea.

SĂGETĂTOR

Eşti ca într-un film S.F. sau ai putea simţi nişte stări din astea mai ciudate. Te lupţi cu propria persoană, zilele acestea.

CAPRICORN

Epuizare mentală foarte mare. Nu are rost să te implici, să îţi iei proiecte în plus. Nu trage de tine, nici astăzi, nici mâine şi nici toată săptămâna dacă se poate.

VĂRSĂTOR

Tot aştepţi să îţi spună ceilalţi, să îţi facă. Aştepţi un semn din partea lor. Nu îl vei vedea. Trebuie să ceri tu semnul respectiv. Nu au iniţiativa! 

PEȘTI

Multă confuzie legată de deciziile pe plan profesional. Nu te încrede în nimeni! Ai răbdare. S-ar putea să fii destul de subiectiv, zilele acestea, şi nu este sănătos.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel