Horoscop 5 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Oamenii vă vor răstălmăci cuvintele! Lăsați-i!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Tirachard Kumtanom)
Sursă foto: Pexels (Tirachard Kumtanom)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Aspectul ăsta pentru voi este o chestie legată de hazard. Mulți veți avea așteptarea ca weekendul să fie liniștit. N-o să fie liniștit sau dacă e liniștit, o să îi dați voi o întorsătură aparte. Aveți tendința, efectiv, de a căuta nefericirea. Weekendul acesta, indiferent de ce s-a întâmplat în timpul săptămânii, vă căutați nefericirea cu lumânarea sau cu lupa. Umblați cu lumânarea sau cu lupa, așa, ca un Sherlock Holmes. ”Unde ești tu, nefericire, unde ești tu tragedie, unde ești tu suferință, vino la mama!” Asta pe partea interioară, pentru că pe exterior știți să mascați. 

Horoscop SCORPION

Vedeți care este relația dintre partener și familie și în continuare, cu Marte în casa a șaptea, e o dinamică relațională interesantă, pentru că nici nu îi lăsați să moară, dar nici să trăiască pe oamenii ăia și ei la fel. E un du-te, vino, din ăsta, azi ziceți ceva, mâine altceva, nu mai știți nici voi. Marte în Taur vorbește despre niște atașamente puternice, care în careu cu Saturn s-ar putea să mai taie din atașamentele astea. Dar să nu vă speriați, e bună detașarea. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu vă certați astăzi cu colegii. S-ar putea ca unii dintre voi, weekendul acesta, să facă niște planificări în ceea ce privește chestiunile ce țin de gospodărie. Oamenii din jurul vostru au alte planuri, nu înseamnă că trebuie să facă ce faceți voi. Dacă aveți o idee, o părere despre cum ar trebui să fie lucrurile, împărtășiți-o și vedeți dacă oamenii sunt dispuși. Nu le dați de treabă ”tu faci aia, tu faci cealaltă”. Nu le delegați așa din prima, pentru că le veți crea multe frustrări și în loc ă vă ocupați de ceea ce contează, o să vă ocupați de discuții și de certuri. 

Horoscop CAPRICORN

Spuneam că aspectul ăsta la voi nu este atât de neplăcut, dar se poate resimți pe plan financiar. Poate că în ultimul timp nu ați fost atât de prezenți în viața celor dragi și plecați prin oraș, simțiți că ați lipsit și sunt supărați pe voi și ce o să faceți? Cheltuieli. Cumpărați și aia, mergeți și acolo, faceți și aia, nu contează, doar, doar să acoperiți, să nu mai fie la fel de supărați pe voi. În rest, nu e un aspect atât de neplăcut.

Horoscop VĂRSĂTOR

Cu cât vă luați mai în serios în acest weekend, cu atât vă dăunați și vouă și celor dragi. Cu cât sunteți mai copilăroși, cu atât mai bine. Acum nu este cazul să treceți de un om matur, la unul care merge de-a bușilea, dar dacă nu dormiți, dacă nu vă priește mâncarea, dacă nu vă priește căldura, dacă nu vă priește nimic, nu dați vina pe alții. Dați vina doar pe voi, pentru că vă considerați invincibili și vă băgați în niște situații în care altă dată, poate ați funcționat bine, dar acum nu aveți puterea asta să treceți. V-aș recomanda să stați în băncuța voastră în weekend. 

Horoscop PEȘTI

Cuvintele voastre vor fi întoarse, răstălmăcite și luate altfel. Va fi foarte greu să îi convingeți pe ceilalți că ați vrut să exprimați cu totul altceva prin acele cuvinte. Așa că lăsați-i, acordați-le timp și poate își vor da seama, la un moment dat, că poate nu ați fost chiar așa de nebuni, știți de ce ați făcut lucrurile respective și aveți argumente concrete. Ați atins ceva în oamenii respectivi sau oamenii vă vor spune niște lucruri care vă vor durea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel