Horoscop 4 iunie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea discuții cu familia. Fii atent!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur face o conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic, în Gemeni. Urmează o perioadă în care vom pune comunicarea pe primul loc. În plus, vom deveni mai optimiști și mai încrezători în propriile idei, așa că veștile sunt bune, mai ales atunci când vorbim despre educație și reconversie profesională. Vom fi dispuși să împărtășim aceste idei cu foarte mult entuziasm sau cu un entuziasm chiar exagerat. Planeta comunicării și a gândirii se întâlnește cu planeta expansiunii și a învățării.

BALANȚĂ

O zi în care puteţi să planificaţi o călătorie, o excursie, o drumeţie şi o zi în care puteţi să învăţaţi. Indiferent de vârsta pe care o ai, indiferent de nivelul la care te afli, astăzi este o zi nemaipomenită în care să înveţi, să discuţi cu nişte oameni mai deştepţi decât tine.

SCORPION

Discuţiile cu partenerul despre problemele adevărate, despre conexiunea dintre voi, despre intimitate s-ar putea, astăzi, să vă ajute enorm. Vulnerabilitatea pe care o afişaţi faţă de persoana iubită o va face şi pe aceasta să se deschidă, să aibă încredere. Tot timpul ştiţi că este nevoie de o chimie, ori chimia vine astăzi nu din tăcere, din atingeri, ci din comunicarea onestă.

SĂGETĂTOR

O zi nemaipomenită să faceți planuri alături de partener. Dacă ieşiţi de ceva timp cu o persoană, astăzi puteţi să fiţi mai îndrăzneţi, să cuceriţi mai repede.

CAPRICORN

Munciţi mult şi vorbiţi mult, dar cumva  este bine că îmbinaţi utilul cu plăcutul. Este o zi extraordinară în care să aflaţi mai multe informaţii, să primiți crâmpeie de informații legate de sănătatea voastră. Citiţi despre ce înseamnă suplimente, vitamine, despre nevoile organismului.

VĂRSĂTOR

Astăzi, indiferent de vârsta pe care o au copiii voştri, să petreceți mai mult timp cu ei - să râdeți cu ei, să le povestiţi, să vă uitaţi la fotografii, să dansaţi prin casă, să vă jucaţi. Cei care nu au copii pot să îşi aducă aminte de călătorii, de fazele frumoase sau să se joace. Trebuie să fiţi foarte distractivi, zilele acestea, voi.

PEȘTI

O zi foarte bună pentru a lua decizii legate de un plan imobiliar - vindeţi închiriaţi, amenajaţi, redecorați, vă cumpăraţi ceva în casă, faceţi ceva prin grădină. O zi foarte bună pentru a discuta cu familia. Din aceste discuţii vor reieşi nişte idei geniale.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel