Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 4 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia ignorată, astăzi, la serviciu. Vei cere atenție!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"În seara aceasta avem prima Lună Nouă a anului 2022, în semnul Capricornului. Un moment nemaipomenit de a ne alege planurile pentru perioada următoare. Semnul Capricornului vorbește despre longevitate, structură și disciplină. Și pentru că Luna Nouă este în trigon cu Uranus și în casa a 5-a a astrogramei momentului, v-aș invita să vă faceți planuri care nu au nicio legătură cu ce ați învățaț la școala, cu regulile societății(să fii așa și pe dincolo/carieră) sau cu presiunile familiei(casă, căsătorie, copil etc). Ci cu dorințele voastre profunde, cu autenticitatea, cu echilibrul trio-ului MINTE-TRUP-SUFLET. Și care bineînțeles să fie tangibile. Ex: min 10000 pași/zi, max 1h/zi de social media, 10 min meditație/zi etc.)” a scris Daniela Simulescu, duminică seară, 2 ianuarie 2022, pe Facebook. 

BERBEC

Mai scapi de presiunea din sfera socială, partea de profesie, de carieră. Eşti mai relaxat în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi. Ţi-ar face bine să îi asculţi şi pe ceilalţi şi poate de acolo ciuguleşti ceva ce îţi prieşte.

TAUR

Vrei mai multă atenţie la locul de muncă. Ai face bine să şi ceri. Ai nevoie să ceri atenţie, astăzi. 

GEMENI

Îţi priesc astrele, astăzi. Te gândeşti la tot felul de prostii, eşti panicos. Vezi puţin mai departe de ce se întâmplă. Îţi este greu să rămâi lipit de prezent. Te vei duce foarte departe, zilele acestea. Trebuie să materializezi lucrurile.

RAC

Astăzi este o zi mai puţin ofertantă, nu prea vă convine. Aveţi impresia că nu sunteţi la locul potrivit. 

LEU

Muncă, muncă, muncă. V-ar prii să fiţi foarte serios atunci când comunicaţi cu cineva, inclusiv cu persoana iubita sau cea pe care doriţi să o cuceriţi. Fiţi cât mai siguri pe voi, astăzi. Veţi reuşi multe lucruri.

FECIOARĂ 

Insistaţi mult asupra unor chestiuni la locul de muncă şi oamenii nu prea vă ascultă, nu vă dau importanţă sau poate o fac, dar nu aşa cum vă doriţi. De ce se întâmplă lucrurile astea? Ca să vă oblige să priviţi lucrurile mult mai simplu la serviciu şi să vă mutaţi atenţia în zona personală.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel