HOROSCOP 4 ianuarie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Horoscop 4 ianuarie 2022/ foto MiraCosic, pixabay
Horoscop 4 ianuarie 2022/ foto MiraCosic, pixabay
HOROSCOP. Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 4 ianuarie 2022. 

HOROSCOP 4 ianuarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei, de la ora 09:00, în direct, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. Aflați previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP ianuarie 2022. Principalele evenimente

Pe 2 ianuarie, am avut Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur și-a început tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Vezi ce aduce luna ianuarie pentru fiecare zodie pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel