Data publicării:

Horoscop 4 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mercur își oprește retrogradarea: COMUNICARE!

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur își oprește retrogradarea în casa a IV-a și aș putea spune că nu veți mai fi atât de nesiguri. Dar pentru că în casa a IV-a avem deja Venus, avem Marte și avem și Pluto, o oarecare încredere în fapte și în ceea ce simțiți există, dar chiar și așa, perioada următoare e importantă pentru a testa orice, pentru experimentat. De asta vorbește și conjuncția Soare - Saturn în casa a V-a. Dacă nu experimentezi, dacă nu vezi ce te face să te simți împlinit, iubit, tu cum vrei ă trăiești în viața asta, ce vrei să realizezi, unde vrei să te duci? Dacă ar fi să vă puneți un obiectiv pentru zilele următoare, acesta ar fi testarea. 

Horoscop SCORPION

Mercur își oprește retrogradarea în casa a III-a, poate comunicarea cu frații și surorile se îmbunătățește, dar trecând de asta gândiți-vă puțin la procesul vostru mental din ultimul timp, ce idei v-au venit, ce flashuri și conexiuni ați avut. Toate lucrurile pe care le-ați gândit în ultima lună ar trebui să înceapă să fie puse în practică. Un Mercur în tranzit în casa a III-a nu vorbește doar despre gânduri și imaginație, dar vorbește puțin și despre ceea ce ar trebui să puneți jos, pe hârtie. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur își oprește retrogradarea în casa a II-a a banilor, un lucru minunat, pentru că înseamnă că de acum încolo veți face cheltuielile într-un mod mult mai inteligent. Vă atrag totuși atenția să nu vă grăbiți în primele trei zile, să nu dați iama prin magazine. Să nu uităm conjuncția Soare-Saturn în casa a treia vă aduce un oarecare blocaj în comunicare, dar și atunci când vreți să mergeți undeva, să faceți o vizită, să plecați într-o călătorie, vor fi întârzieri sau vă țin oamenii pe loc. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău și este un lucru bun. Vezi mai clar, simți mai clar, auzi și gândești mai clar. Mercur va fi acum în mers direct și vă ajută să și comunicați. E adevărat că poate unii dintre voi fiind mai tăcuți, o perioadă Mercur retrograd vă scoate puțin în față, vă obligă, dar acum că a intrat în mers direct, veți fi mai bine înțeles. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur își oprește retrogradarea în casa a XII-a. Nimeni nu vă vrea răul, doar voi aveți impresia că aveți dușmani, că aveți inamici, că sunt invidioși pe voi, că își fac totul felul de idei și vă pun la teste. Nu! Voi singuri aveți un tipar din acesta care vă face să vă autoflagelați. Cu Mercur în mers direct în casa a XII-a, începeți să vă dați seama cam unde ați exagerat, cam cărei frici i-ați acordat mai multă atenție decât este cazul și bineînțeles, cu Mercur retrograd în casa a XII-a au apărut nostalgii, amintiri, oameni din trecut care nu au apărut degeaba, au apărut ca să vă declanșeze anumite emoții, dar acum că Mercur e în mers direct, o să vă dați seama că nu e chiar așa. 

Horoscop PEȘTI

Având conjuncția Soare - Saturn în casa a XII-a, prima tendință va fi să vă izolați, dar iată că Mercur direct în casa a X-a îi determină pe prieteni și apropiați să vă caute. Voi ați vrea să stați în căsuța voastră și în culcușul vostru, să nu vă deranjeze nimeni, dar iată că apar oameni pe care nu o să îi puteți refuza pe toți, de aceea ar fi recomandat să faceți o triere. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel