Horoscop 4 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Evitați să intrați în jocul lor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Horoscop 4 iulie
Pexels / Horoscop 4 iulie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur în casa a XI-a, planurile pe care vi le-ați făcut cu anumite persoane, cunoștințe sau prieteni se dau peste cap, dar asta nu înseamnă că se anulează. Astăzi se anulează, se schimbă, se amână, sunt întârzieri, ajungeți mai târziu sau mai devreme. Aveți grijă astăzi și cu timpul. 

Horoscop SCORPION

Dacă voi vă duceți la serviciu și recomandați o anumită direcție și șeful nu ia acea direcție, voi să nu vă supărați, să nu credeți că vă anulează efortul. Omul are altă responsabilitate. Dacă interacționați azi cu oameni într-o poziție superioară, care au o anumită responsabilitate și își asumă anumite decizii să nu vă supărați că nu fac așa ca voi, deși voi în sinea voastră poate aveți dreptate. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Profesional nemaipomenit, în continuare susțin acest lucru, însă nu pot să nu remarc faptul că Mercur acesta care este guvernator de casa a VII-a face aspect de careu cu Uranus și bineînțeles, relațional aș avea puțină grijă. Să nu aveți discuții din acestea „am avut dreptate, tu nu ai avut”. 

Horoscop CAPRICORN

Vă tot spuneam de zona de finanțe, dar în același timp ar fi o zi bună, din perspectiva mea, să verificați toate serviciile pe care le aveți, la rate, la credite. M-aș uita puțin și dacă am plătit internetul, dacă am plătit lumina sau întreținerea. Dacă sesizați că la una ați putea să renegociați un contract, ați putea încerca. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Dacă astăzi cunoașteți o persoană și vă place, lucrurile se lipesc greu, că Mercur în casa a VII-a, în careu cu Uranus, zice că vă vedeți, după care nu vă mai vedeți. Așa și pentru cei care sunt deja într-o relație. Una zice partenerul dimineața, la prânz știe altceva și nu mai știți nici voi încotro să mergeți. 

Horoscop PEȘTI

Colegii au și ei părerile lor, iar părerile lor nu le anulează neapărat pe ale voastre. Nu înseamnă că dacă ei spun ceva, sunt împotriva voastră. Sau vă gândiți că cineva a afirmat ceva ca să vă pună într-o lumină proastă. Nu, oamenii ăia au spus lucrurile pentru că asta e treaba lor, dar evitați azi jocul ăsta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel