Horoscop 4 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Reapar oameni din trecut pentru unii nativi. Pentru alții, e rost de vacanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Adam Kontor)
Sursă foto: Pexels (Adam Kontor)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur va tranzita casa a douăsprezecea. Vă reîntâlniți cu oameni din trecutul vostru, gândiți-vă că și Jupiter e retrograd în casa a șaptea, reapar foști parteneri, prieteni, oameni dragi, colegi, oameni cu care ați studiat, cu care ați mers la un eveniment. Discuțiile cu acestea vor fi revelatorii și poate aflați că nu e așa cum ați crezut voi. Aflați că ați cam judecat oamenii sau oamenii v-au judecat pe voi fără să aibă dovezi, argumente. Sunt curioasă cum vor fi discuțiile alea. 

Horoscop SCORPION

Mercur se duce în casa a unsprezecea. E un lucru bun pentru a concretiza reușitele profesionale, dar în ceea ce privește sfera prietenilor, vedeți voi, duceți acest Mercur, căutați validare la prieteni, dar le spuneți varianta voastră în ceea ce privește un subiect și prietenii vă vor valida și o să considerați că aveți dreptate. Dar dacă ați găsi niște persoane cărora nu le pasă atât de voi și vă zic niște adevăruri, mai bine ați crede adevărurile, pentru că alea vă vor ajuta să vă îmbunătățiți. Prietenii doar vă perie, vă dau dreptate. Nu, căutați oamenii care să vă scoată de acolo, nu pe cei care vă țin în aceeași poveste. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur guvernează casa a zecea și e foarte bine până pe 27 august, când ar fi bine să lămuriți o situație la locul de muncă: se închide sau nu se închide firma, sunteți dat afară sau nu, primiți o mărire de salariu ori ba, aveți mai mulți clienți sau nu? Lămuriți ceva din punct de vedere profesional, nu mai așteptați să pice, că nu o să pice niciodată și cu Mercur în casa a zecea vă recomand să fiți proactivi, să vă duceți voi să vorbiți cu șefii și să îi întrebați ca să vă vadă că sunteți acolo, dornici să puneți mâna la muncă. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur tranzitează casa a noua, deci este o perioadă foarte bună să vă plimbați până pe 27 august, fie că e în concediu, fie că  vedeți o rudă, fie că primiți vizite, chiar și de câteva zile. E o perioadă foarte bună să învățați puțină administrație, indiferent pentru ce v-ar trebui, pe parte profesională sau personală. Să acumulați multe informații practice care să vă ajute să faceți conexiuni, chestii care să vă ajute să faceți conexiuni în anumite momente și să fiți la curent cu informațiile, dar nu cele abstracte, deși casa a noua are legătură cu informațiile abstracte, de a-i învăța pe alții. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur se mută în casa a opta și asta înseamnă discuții cu contabilii, discuții cu consultanții financiari, discuții cu băncile, discuții cu oamenii cărora le-ați împrumutat bani sau de la care ați împrumutat bani până pe 27 august. Cum fac eu să rămân cu mai mulți bani în buzunar? Cum fac eu să îmi sting datoriile astea și să nu rămân în fundul gol? Cum fac eu să gestionez mai bine situația mea financiară? Cât de mult mă influențează tiparele pe care le-am moștenit de la familia mea în dezechilibrul financiar pe care îl creez tot timpul? Adică Mercur se duce în casa a opta și vă ajută să găsiți soluții. Poate unii oameni vă dau sfaturi, unde ați putea investi niște bani. 

Horoscop PEȘTI

Mercur va tranzita casa a șaptea și pentru că și guvernatorul vostru va fi retrograd în casa a doua, Jupiter adică, vă recomand să nu exagerați la discuțiile despre bani cu partenerul, că poate vreți să faceți o investiție, poate vreți să faceți o cheltuială, iar voi vedeți situația într-un fel, partenerul în alt fel. Pot apărea neajunsuri de o parte sau cealaltă sau impresia că nu țineți cont unul de altul ori că nu vă ascultați și e puțin riscant să luați o decizie de unul singur, cel puțin pe plan financiar. Dar Mercur în casa a șaptea vă ajută să vorbiți și să faceți un ping-pong, astfel încât să mai atenuați din nervi, din frustrare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel