Horoscop 4-10 martie 2024. Zodia care va lua decizii proaste. Daniela Simulescu: „Atenție la drumurile pe care le veți face”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a făcut previziunile pentru săptămâna 4-10 martie, în dreptul zodiei Gemeni.  

„Conjuncția Mercur-Neptun nu este bună. Nu este bună, pentru că se petrece în Casa a 10-a. Eu am micile mele dubii. Mercur e guvernatorul vostru, se întâlnește cu Neptun, care îi ia mințile. Efectiv nu știți ai cui sunteți, nu știți în cine să credeți, nu știți pe cine să urmați. N-aveți încredere nici în voi! Și când e așa un haos ce se întâmplă? Luați decizii proaste sau amânați, aveți tendința de a procrastina. S-ar putea ca spre finalul săptămânii să fie niște decizii mai neplăcute la locul de muncă, momente când simțiți că nu sunteți apreciați sau că munca voastră nu se vede.

Dar atenție dacă vi se spune că nu sunt rezultate sau dacă nu cumva credeți voi prea mult că nu sunt rezultate. Atenție la drumurile pe care le veți face și la evenimentele la care participați, pentru că vor fi foarte multe elemente surpriză”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel