Horoscop 31 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va afla ceva ascuns. Fii atent la ce spune partenerul tău și cum se comportă!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 31 ian 2023, 09:20
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Ketut Subiyanto)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Ketut Subiyanto)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Este cazul să îţi flexibilizezi viaţa, să cauţi opţiuni şi în ceea ce priveşte problemele personale şi profesionale. Trebuie să găseşti alte soluţii şi să îţi permiţi să o faci.

TAUR

Fii atent la modul în care cheltuieşti. Poate ar fi cazul să faci nişte ajustări.

GEMENI

Ai o stare de nelinişte permanentă. Profesional te victimizezi. Primeşte cu inima deschisă orice compliment, orice laudă.

RAC

Taci şi faci. Nu te plânge, nu te agita! Dacă poţi să ajuţi, bine. Dacă nu, nu.

LEU

Uită-te puţin şi la partenerul tău. Încearcă să fii atent la comportamentul lui, la gesturi, la emoţii, la ce zice. S-ar putea să fie ceva în spate.

FECIOARĂ 

Aveţi puţin grijă de sănătatea voastră emoţională. Din martie încolo, nu veţi mai avea timp. Veţi fi nevoit să vă maturizaţi. Însă, până atunci, mai distraţi-vă puţin.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Despre actualele tranzite astrologice

Venus în Pești (până pe 20 februarie)

Ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu Universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste.

Mai mult, vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte și își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Mercur în Capricorn (până pe 11 februarie)

Mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Marte în Gemeni (până pe 25 martie)

Acest tranzit este menit să ne ajute să ne flexibilizăm. Vom fi obligați să ne descurcăm, să găsim soluții, însă nu unele complicate. E o perioadă fantastică de bună pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Citește mai depare>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?