Horoscop 31 ianuarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să abandoneze trecutul. Nu mai stați acolo să vă pierdeți viața!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Prima lună a anului se încheie. A început cu Mercur retrograd, dar ne-a oferit și tranzitul lui Marte în Capricorn. Cu alte cuvinte, am avut parte de aspecte bune pentru planificare și organizare. Februarie va avea alte planuri cu noi! Va aduce un stellium în Vărsător menit să ne ajute să trecem la următorul pas. Nu așa cum ne imaginăm noi, ci așa cum trebuie. 

BALANȚĂ

Câteodată, ca să avem parte de ceva frumos în viaţă, cineva trebuie să sufere. Nu aveţi cum să combateţi asta, nu aveţi cum să vă luptaţi cu asta. Ca să vă iasă vouă apele, cineva din jurul vostru nu trebuie să fie bine. Se mai întâmplă.

SCORPION

Vorbele voastre cuceresc pe toată lumea, îi fermecaţi, sunteţi carismatici, aveţi papagal. Zilele astea, trebuie să profitaţi de comunicare la greu!

SĂGETĂTOR

Dacă aveţi negocieri, astăzi, duceţi-vă cu mult tupeu. Dacă vă duceţi la un interviu sau în alt loc pentru un alt loc de muncă, mergeţi fără frică. Dacă aveţi de obţinut ceva, la fel.

CAPRICORN

Puneţi-vă în valoare fizic. Trebuie să ţineţi cont de acest sfat, zilele acestea.

VĂRSĂTOR

Trecutul are farmecul lui, dar când daţi mai mulţi bani decât face, când aţi mai dat o dată bani pe el.... Nu mai staţi acolo să vă pierdeţi viaţa, nu are rost.

PEȘTI

Cereţi sprijin. Prietenii vor fi alături de voi, vă vor înţelege şi este important ca, la finalul zilei, să nu staţi să vă gândiţi la ce aţi fi făcut, ci să acţionaţi la momentul oportun.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel