Horoscop 31 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Bucurați-vă, că o dată pe an se întâmplă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 31 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Bucurați-vă, că o dată pe an se întâmplă / Foto: Pixabay, de StockSnap
Horoscop 31 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru o zodie. Simulescu: Bucurați-vă, că o dată pe an se întâmplă / Foto: Pixabay, de StockSnap
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Astăzi, dacă aș fi în locul vostru, dacă îmi place o prăjitură, o mănânc, dacă mă simt bine atunci când beau un suc, îl beau, dacă mă simt bine evitând o situație e ok, dar altfel, nu vă băgați în chestii complicate și grele.

SCORPION

Cu Venus în Casa a 5-a hai să ne ocupăm și de romantism, dar în mod conștient, adică vă duceți voi și ziceți: Uite, îi cumpăr un buchet de flori iubitei uite îi gătesc ceva bun iubitului, uite îi fac un cadou, hai să ne uităm la un film hai să ne pupăm, hai să ne îmbrățișăm hai să ne facem declarații, dar în mod conștient. Cei singuri se pot bucura și de viață.

SĂGETĂTOR

Ne apropiem așa ușor-ușor de un careu Venus - Marte și vedeți că s-ar putea să trebuiască să îi împăcați și pe cei de acasă și pe persoana iubită, adică partenerul nu este de acord cu ce se întâmplă la voi, dar nici cei din familie nu sunt de acord cu ce spune partenerul. Undeva pe parcurs trebuie să îi împăcați.

CAPRICORN

Mintea îți merge foarte bine. Ești dispus să asculți și alte păreri, ești dispus să încerci și altceva, și parcă îți dai seama că undeva la serviciu exagerezi, și chiar exagerezi.

VĂRSĂTOR

Aspectele îmi plac pentru tine, să știi. Ce ți-aș recomanda totuși este să nu dai pe dinafara cu ieșitul, cu socializarea. Un sfert din timpul alocat socializării l-aș petrece mai degrabă acasă, puțin retras.

PEȘTI

Bucurați-vă de tranzitul în Venus, bucurați-vă, că o dată pe an se întâmplă, se va apropia de Neptun, nu aveți alte aspecte neplăcute. Bucurați-vă de Venus, de plăcerile vieții și ocupați-vă de plăcerile mici și simple.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel