Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 31 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se întoarce în trecut. Vrei să fii "sechestrat"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 31 august, avem a două Lună Plină din august, din 2023. Doar că de data aceasta, va fi în conjuncție cu Saturn. Luna reprezintă lumea emoțiilor, iar Saturn duritatea. Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. 

BALANȚĂ

Veşti neplăcute al serviciu, neînţelegeri cu colegii. Faceţi tot posibilul să fiţi precum un adult în relaţiile cu oamenii cu care munciţi.

SCORPION

Nu vă veţi simţi iubiţi, apreciaţi şi, cumva, cereţi de la celălalt, pentru că voi nu reuşiţi să vă oferiţi aceste lucruri de care aveţi mare nevoie. Încercaţi să nu îi contaminaţi şi pe ceilalţi, să îi trageţi în aceeaşi mlaştină a suferinţei şi să nu vă victimizaţi mai mult decât este cazul.

SĂGETĂTOR

Pe unii oameni din familie tu vrei să îi schimbi. În mintea ta, crezi că îi salvezi, dar ei nu vor. S-ar putea să te enervezi şi să consideri că sunt proşti. S-ar puteaca lor să nu le meargă atât de bine cu recomandările tale. Fiecare ar viaţa lui, chiar şi cei dragi. Chiar dacă te doare! Nu vă asumaţi ce fac ei!

CAPRICORN

Unii dintre voi vor simţi că relaţia cu fraţii, cu surorile s-a mai răcit sau veţi avea tot felul de neplăceri cu vecinii, cu rudele apropiate, cu oamenii cu care vă întâlniţi foarte des. Cumva, şi voi sunteţi mai taciturni, mai ursuzi şi nici cu partenerul nu veţi fi foarte drăguţi.

VĂRSĂTOR

Astăzi, s-ar putea să simţiţi că vă fuge pământul de sub picioare, din punct de vedere financiar. O să staţi să vă gândiţi cum de aţi făcut de aţi ajuns în aceeaşi situaţie în care aţi mai fost şi altădată, deşi aţi încercat să schimbaţi ceva. Poate este momentul să vedeţi lucrurile şi din altă perspectivă.

PEȘTI

Voi sunteţi cei mai afectaţi. Nu toţi, dar mulţi dintre voi veţi avea, astăzi, tot felul de nostalgii. Cumva, vă întoarceţi la ce v-a făcut rău. Vă doriţi să fiţi "sechestraţi", aşa, de oameni, de lucruri, de evenimente, de situaţii. Ocupaţi-vă mai mult de sănătate! Lăsaţi grijile departe şi încercaţi să dormiţi mai mult, astăzi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel