Horoscop 30 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își dă seama că a greșit teribil. Te-ai implicat degeaba!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur se apropie de opoziția cu Neptun și bineînțeles, de oprirea retrogradării. Zilele acestea vor fi destul de încărcate, pline de blocaje, amânări, anulări, decizii luate fără pic de logică, de muncă multă și inutilă. Deci ar fi recomandabil să eviți orice exces de zel și să nu cauți să înțelegi totul. Pentru că nu vei putea. 

BERBEC

Îţi vei da seama că ai fost victimă, că ai muncit mai mult decât era cazul, că te-ai implicat degeaba în anumite situaţii, că ai mai greşit şi tu. Vezi cum îţi aranjezi treburile gospodăreşti, cum îţi faci programul că va fi dat peste cap.

TAUR

Ca să câştigi ceva, mai întâi trebuie să pierzi - pierderi de timp, de bani, de energie, de dispoziţie. Este foarte fluctuantă energia ta în weekend.

GEMENI

Dacă stai cu neamurile, în weekend, efectiv în capul tău vor fi adevărate seriale Netflix. Anduranţa ta va fi foarte testată.

RAC

Dacă mergi la un eveniment unde te întâlneşti cu mai multe rude, va fi care pe care. Va fi o competiţie foarte mare. Sunteţi în stare să înfloriţi ca niciodată. Grijă la drumuri, zilele astea!

LEU

Ai vrea tu să perfecţionezi ceva din punct de vedere financiar, dar nu îţi iese. Vei fi pus pe drumuri. 

FECIOARĂ 

Cheltuieli! Vă veţi simţi foarte blocaţi, dar blocajul ăla este un mecanism de protecţie. Nu vreţi să faceţi anumite lucruri, pentru că vă este frică, dar este, de fapt, un mecanism acolo.

Vezi și: Horoscop 30 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Datorii pentru o zodie. Trebuie plătite urgent!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Importanța planetelor în astrograma natală

Soare, Lună, Marte, Venus și Mercur, acestea sunt planetele care ar trebui să te intereseze atunci când îți croiești drum prin hățișurile vieții. Mai multe detalii despre acestea ne spune astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro

Planetele personale sunt extrem de importante în ceea ce privește direcția noastră în viață, dar și felul în care suntem, gândim, iubim, simțim și acționăm. 

Chiar dacă este o stea, Soarele este considerat și el planetă personală atunci când facem aceste interpretări, iar alături de el, celelalte planete personale sunt: Luna, Mercur, Venus și Marte. „Dacă le știi pe acestea, deja știi foarte multe despre o persoană” spune astrologul Daniela Simulescu. 

Soarele oferă zodia, adică ego-ul nostru, stă aproximativ 30 de zile într-un semn și dă Zodia. În funcție de poziția Soarelui noi afirmăm despre noi înșine că suntem Berbeci, Tauri, Gemeni, șamd. 

Luna se învârte în jurul pământului în 28-29 de zile și parcurge toate semnele. Luna stă aproximativ două zile  și jumătate într-o zodie. Arată partea emoțională. 

Mercur stă și el aproximativ o lună într-un semn sau în două pe perioada unei Luni. Nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, așadar dacă ai Soarele în Taur, poți avea Mercur în Berbec sau în Pești/ în Gemeni sau în Rac. Mercur arată felul în care gândești, dar și felul în care comunici, abilitățile de exprimare. 

Venus, la fel ca Mercur, nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, în afară de perioadele de retrogradare. Dacă ești femeie, Venus va indica tipul tău de feminitate, dacă ești bărbat, va arăta cum anume ai vrea să fie femeia ta și cum iubești. Venus indică și plăcerile, dar și banii. 

Marte poate petrece mai mult timp într-un semn, mai ales dacă retrogradează. Marte arată partea masculină, acțiunea, felul în care ne luptăm, dar și senzualitatea.  Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel