Horoscop 30 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Datorii pentru o zodie. Trebuie plătite urgent!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 30 sep 2022, 11:10
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.  

Mercur se apropie de opoziția cu Neptun și bineînțeles, de oprirea retrogradării. Zilele acestea vor fi destul de încărcate, pline de blocaje, amânări, anulări, decizii luate fără pic de logică, de muncă multă și inutilă. Deci ar fi recomandabil să eviți orice exces de zel și să nu cauți să înțelegi totul. Pentru că nu vei putea. 

BALANȚĂ

Trebuie să ieşiţi, mai ales dacă sunteţi singur. Dacă sunteţi într-o relaţie, în weekend nu petreceți mult timp departe de partener. O parte din zi trebuie să o dedicaţi activităţilor făcute împreună. Lăsaţi de la voi!

SCORPION

Vă propuneţi foarte multe în weekend şi nu vă veţi putea ţine de ele, pentru că veţi depinde de timpul, programul şi dispoziţia celorlalţi. Nu vă încărcați programul pentru că nu vreţi să staţi cu propria persoană.

SĂGETĂTOR

Trebuie să vă distraţi, indiferent de ce se întâmplă, astăzi, la serviciu. Nu vă duceţi cu problemele profesionale acasă, deconectaţi-vă de ce se întâmplă la serviciu.

CAPRICORN

Este o zi minunată pentru a vă ocupa de cele casnice. Trebuie să fiţi cel care ia deciziile. Trebuie să găsiţi oameni care să vă sprijine dar să vă şi asculte. Este un weekend minunat să învățați chestii la care nu v-aţi fi gândit niciodată.

VĂRSĂTOR

Faceţi tot posibilul să vă plătiţi datoriile. Învăţaţi multe, călătoriţi, cunoaşteţi oameni. Puteţi merge la un evenimente cu nişte prieteni.

PEȘTI

Cei care ieşiţi cu o anumită persoană, aveţi drum liber să construiţi altfel relaţia, că până acum eraţi confuz, nu ştiaţi ce vreţi. Acum, aţi aflat poate mai multe despre persoana respectivă. Vor fi multe cheltuieli pentru propria plăcere. 

Vezi și: Horoscop 30 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își dă seama că a greșit teribil. Te-ai implicat degeaba!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Importanța planetelor în astrograma natală

Soare, Lună, Marte, Venus și Mercur, acestea sunt planetele care ar trebui să te intereseze atunci când îți croiești drum prin hățișurile vieții. Mai multe detalii despre acestea ne spune astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro

Planetele personale sunt extrem de importante în ceea ce privește direcția noastră în viață, dar și felul în care suntem, gândim, iubim, simțim și acționăm. 

Chiar dacă este o stea, Soarele este considerat și el planetă personală atunci când facem aceste interpretări, iar alături de el, celelalte planete personale sunt: Luna, Mercur, Venus și Marte. „Dacă le știi pe acestea, deja știi foarte multe despre o persoană” spune astrologul Daniela Simulescu. 

Soarele oferă zodia, adică ego-ul nostru, stă aproximativ 30 de zile într-un semn și dă Zodia. În funcție de poziția Soarelui noi afirmăm despre noi înșine că suntem Berbeci, Tauri, Gemeni, șamd. 

Luna se învârte în jurul pământului în 28-29 de zile și parcurge toate semnele. Luna stă aproximativ două zile  și jumătate într-o zodie. Arată partea emoțională. 

Mercur stă și el aproximativ o lună într-un semn sau în două pe perioada unei Luni. Nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, așadar dacă ai Soarele în Taur, poți avea Mercur în Berbec sau în Pești/ în Gemeni sau în Rac. Mercur arată felul în care gândești, dar și felul în care comunici, abilitățile de exprimare. 

Venus, la fel ca Mercur, nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, în afară de perioadele de retrogradare. Dacă ești femeie, Venus va indica tipul tău de feminitate, dacă ești bărbat, va arăta cum anume ai vrea să fie femeia ta și cum iubești. Venus indică și plăcerile, dar și banii. 

Marte poate petrece mai mult timp într-un semn, mai ales dacă retrogradează. Marte arată partea masculină, acțiunea, felul în care ne luptăm, dar și senzualitatea. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?