Data publicării:

Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie. Mihai Voropchievici: Zodia care va avea parte de succes / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie la emisiunea Adevăruri Ascunse.

Berbec

„Berbecii au parte de o săptămână cu furtună. Șapte negativ înseamnă o situație de furie, dispută, orgoliu rănit. Pot fi plini de nervi dacă nu se temperează și apare ruptura, mai ales în cupluri. Degeaba ați încercat voi să rezolvați alte lucruri. Se impune mai multă prudență și înțelepciune pentru această săptămână”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Taur

„Taurul are Orizontul, o carte foarte bună. E sfătuit să înceapă ceva, o acțiune, să facă o călătorie, să descopere pasiunea, să înainteze cu siguranță, deoarece are un echilibru bun în săptămâna aceasta. Sunt stăpâni pe situație și de aici apare succesul, reușita sau chiar pur și simplu, dacă se ocupă de afaceri, semnarea unui contract. Se vor întâmpla lucruri frumoase pentru Taur”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Gemeni

„Gemenii au o carte neutră, 9. Triunghiul simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de păreri în săptămâna următoare. E cazul, dacă nu aveți telefon cu internet și locuiți la țară, să puneți mâna să scrieți o scrisoare. Dacă aveți telefon, dați un telefon și rezolvați problemele. Dacă doriți ceva mai mult, încercați să faceți o reuniune de familie, punând cap la cap toate problemele care vă frământă”, a menționat numerologul Mihai Voropchievici.

Rac

„Racul are negru, șase, carte dificilă, mai degrabă negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații, în care se impunea automat transformarea unei situații care implicit ar fi dus la sfârșit, la un eșec. Deci, cu condiția de a accepta o schimbare în profunzime, veți putea să renașteți și să trăiți un suflu nou. Da, schimbarea e necesară, iar Racul nu prea acceptă schimbările”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici.

Leu

„Leul are Ovalul, care îl frământă de 3 luni. Nativii dau dovadă în perioada următoare de mare fecunditate, dar le e pusă undeva la încercare și răbdare. Primiți ajutorul unei femei în tot ceea ce înseamnă secretele voastre amoroase, doar că trebuie să faceți confesiuni”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Fecioară

„Fecioara are carte neutră. Trebuie să dea dovadă de putere de înțelepciune, putere de reflecție, trebuie să petreacă o perioadă de timp în liniște, alături de persoane mai în vârstă și trebuie să accepte că nu poate rezolva singură fără sfatul unor persoane mai în vârstă. Apoi poate să apară o relație durabilă. De asemenea, dacă au o problemă la serviciu pot obține pe viitor recompensa eforturilor sale”, a precizat Mihai Voropchievici.

Balanţă

„Balanța, care a avut o săptămână precedentă mai anevoioasă, are o săptămână în care dă dovadă de prietenie, își eliberează sentimente altruiste și pozitive, e beneficiarul unor influxuri benefice, dar și unor schimbări rentabile. Întoarcerea cuiva vă satisface, vă bucură și sunteți la rândul vostru invitat să faceți o vizită. Condiția este ca Balanța să nu amâne, chiar dacă i s-a făcut invitația. Trebuie să facă ea primul pas”, a declarat Mihai Voropchievici.

Scorpion

„Scorpionul are un bulgare de foc, 16, carte pozitivă. Simbolizează rapiditatea, iar aceasta va aduce o schimbare de situație benefică. Faceți mai multe deplasări, iar șansa este de partea voastră”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.

Săgetător

„Săgetătorul are Piscul, cinci, carte neutră. Simbolizează demararea unei acțiuni. Cei singuri vor cunoaște pe cineva nou. Vei avea energie combativă, te vei lansa într-o poveste de dragoste și un fapt nou care se va petrece în voi, va relansa relația, dacă era mai veche. Dacă e mai nouă, nu mizați pe pasivitate. Începutul unei relații noi nu înseamnă pasivitate. Acțiunea le rezolvă pe toate”, a declarat Mihai Voropchievici.

Capricorn

„Capricornul are Clepsidra, carte instabilă, când bună, când rea. Este o săptămână în care sentimentele voastre exclusive primează. Dați dovadă când de pasiune, când de posesivitate, când de gelozie, când de duritate. Tot ce apare poate să ducă la o discuție nepotrivită, legată de o sumă de bani. Alţii, pentru care banii nu sunt punctul de atracție, pot avea parte de atracție fizică într-o întâlnire pasională”, a menționat numerologul Mihai Voropchievici.

Vărsător

„Vărsătorul are Cosmosul de partea lui, cartea cea mai bună, care îi aduce reușită. Orice ar întreprinde va reuși, iar reușita va fi excepțională. Va avea parte de o dragoste cu adorație, o întâlnire superbă, orice este permis în această săptămână, chiar și o uniune”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Peşti

„Peștii au Steaua de partea lor, trei, carte foarte bună. Simbolizează norocul, începutul unei acțiuni într-o activitate profesională reușită și cu o realizare materială pozitivă”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel