Horoscop 30 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani. Mare atenție!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 30 ianuarie, se continuă trigonul dintre Soarele din Vărsător și Marte direct în Gemeni. Prima zi a săptămânii este una destul de dinamică. Acest aspect se petrece în semne de aer, ceea ce înseamnă că mintea noastră va fi destul de îndrăzneață. Ne vom comunica ideile într-un mod curajos și ne vom căuta aliați. Iar aceștia ne vor urma și vor alege să garanteze pentru noi. O zi nemaipomenită și pentru activități în aer liber. 

Tot în această zi avem un trigon între Mercur, în mers direct de această dată, și Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Deși aspectul se petrece pe semne de pământ, să știți că tot e nevoie de un pic de modernizare în gândire. 

BERBEC

Este o zi bună pentru socializare, dar şi pentru a-ţi asculta stomacul. Grijă mare!

TAUR

Încă de la începutul săptămânii, dacă vei cere ajutorul, îl vei primi. Şi nu trebuie să dai nimic la schimb.

GEMENI

Poţi primi un crâmpei de speranţă. Nu ştii de unde vine, dar este important în viaţa ta.

RAC

Uită-te puţin în conturi, în buzunar, în tot ceea ce înseamnă banii în viaţa ta şi în banii la comun cu partenerul.

LEU

O zi de socializare, de bârfă, de discuţii. Te bucuri de viaţă, indiferent ce se întâmplă.

FECIOARĂ 

Munciţi, dar încercaţi să vă faceţi şi publicitate la locul de muncă. Lăudaţi-vă!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Despre actualele tranzite astrologice

Venus în Pești (până pe 20 februarie)

Ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu Universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste.

Mai mult, vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte și își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Mercur în Capricorn (până pe 11 februarie)

Mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Marte în Gemeni (până pe 25 martie)

Acest tranzit este menit să ne ajute să ne flexibilizăm. Vom fi obligați să ne descurcăm, să găsim soluții, însă nu unele complicate. E o perioadă fantastică de bună pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Citește mai depare>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel