Horoscop 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Daniela Simulescu, recomandare pentru Taur / video
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 30 ian 2023, 22:36
WhatsApp
horoscop
horoscop
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a venit cu horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023.

Ce-i așteaptă pe Taur aflăm de la Daniela Simulescu.

„Nativii din zodia Taur vor trebui să împartă și capra, și varza. Vor apărea și proiecte importante la locul de muncă, dar și situații neprevăzute în familie. Trebuie să jonglați între ele”, a zis Daniela Simulescu.

„S-ar putea să apară niște cheltuieli la final de săptămână, dar se mai întâmplă. Sau poate chiar de-a lungul întregii săptămâni”, a mai zis Daniela Simulescu.

Recomandarea astrologului este să vă îndreptați către cei apropiați pe principiul: „poți să mă ajuți cu X lucru și promit că mă voi ocupa și eu de ceva pentru tine la un moment dat?”

„Cereți ajutorul, să nu mai credeți că le puteți face voi pe toate, să nu mai credeți că sunteți voi atotștiutori, atotputernici, omniprezenți. Nu! Cereți ajutorul și vi se va oferi. Oamenii nu au cum să-l dea, dacă voi nu-l cereți!”, a mai spus astrologul la DC News și DC News TV.

Vedeți mai multe aici:

VEZI ȘI: Horoscop 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Daniela Simulescu, sfat prețios pentru Berbec / video - https://www.dcnews.ro/horoscop-30-ianuarie-5-februarie-2023-daniela-simulescu-sfat-pretios-pentru-berbec-video_903648.html

CITEȘTE ȘI: Lună Plină în Leu, 5 februarie. Urmează evenimente bizare și neașteptate. Atenție dacă ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător - https://www.dcnews.ro/luna-plina-in-leu-5-februarie-urmeaza-evenimente-bizare-si-neasteptate-atentie-daca-esti-taur-leu-scorpion-sau-varsator_903684.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?