Horoscop 30 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie. Simulescu: Lucrurile se rezolvă de la sine astăzi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 30 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie. Simulescu: Lucrurile se rezolvă de la sine astăzi / Foto: Pixabay, de StockSnap
Horoscop 30 ianuarie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie. Simulescu: Lucrurile se rezolvă de la sine astăzi / Foto: Pixabay, de StockSnap
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Să știți că de undeva poate apărea un ajutor nesperat pentru relațiile cu familia, care poate că în ultimul timp au fost mai complicate și acest trigon Soare-Marte chiar vă sprijină pe tot ceea ce înseamnă comunicare. Deci astăzi nu stați să spună ceilalți, spuneți și voi lucruri.

SCORPION

Există o oarecare, să-i spunem așa, nu știu cum să vă spun, lucrurile se rezolvă de la sine astăzi. Nu știm cum, nu știm de ce, cert este că cu cât strângeți cu dinții de ceva astăzi, cu cât țineți să controlați voi tot, nu se va întâmpla așa. Lăsați să treacă ziua mai de la sine.

SĂGETĂTOR

Purtați discuțiile alea cu partenerul de viață pe care le tot amânați de atâta timp sau vorbiți, vorbiți, vorbiți cu toată lumea astăzi. Aveți idei financiare bune astăzi.

CAPRICORN

Muncă, muncă, muncă și iar muncă, dar muncă bună. Știți cum sunteți voi astăzi? Odată aveți munca mentală care e nemaipomenită pentru că Mercur din semnul vostru face Trigonul cu Uranus, după care ce să vezi? Îl avem pe Marte în Casa a 6-a, în trigon cu Soarele în Casa a 2-a, deci oarecum și eficientizați munca aceasta. Deci e o muncă nu doar de dragul de a munci, ci cu niște rezultate, care nu sunt neapărat rezultate că primiți o sumă de bani, o mărire, dar niște laude, un șef sau un coleg zice: "Mhh, ia uite persoana asta, să o am în vedere pentru un următor proiect"

VĂRSĂTOR

Trigonul dintre Soare din semnul vostru și Marte în Casa a 5-a vă cere să vă și jucați, să și explorați, să vă și aventurați, și să vă bucurați de viață. Indiferent de ce se întâmplă din alte puncte de vedere, că doar depinde de noi să ne aducem bucuriile mici și simple.

PEȘTI

Nu ar strica astăzi să fiți mai deschiși. Dacă aveți o problemă la serviciu și nu îi dați de capăt, nu îi găsiți soluție, nu știți ce se întâmplă, mai apoi aveți o întâlnire, discutați cu un prieten și găsiți soluții. Puneți cap la cap toate lucrurile și ziceți: "Hai mă, că sunt mai multe soluții, nu e una singură". Fiți mai deschiși astăzi și nu doar din punct de vedere profesional, dar și pe alte planuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel