Horoscop 30 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Ceva se schimbă în sufletul Fecioarelor, în Vinerea Mare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Te vei ocupa de cele lumeşti fără probleme. Să nu fii foarte încăpăţânat la sfârşitul acestei săptămâni! Învaţă să mai laşi de la tine. O contrazicere îți va face foarte mult rău, la sfârşitul săptămânii.

TAUR

Vei aştepta foarte multe laude şi te vei supăra dacă nu le primeşti. Dintr-o neacceptare şi neîncredere, vrei să ţi se spună mereu tot ce ai făcut, cum ai făcut.

GEMENI

Petreceţi mai mult timp cu voi, zilele acestea. Aveţi nevoie să dormiţi mult zilele acestea.

RAC

Bucurie maximă pentru că vă vedeţi cu familia, rudele. Va fi un weekend plin de fericire. Veţi fi ca nişte furnicuţe. Veţi face pentru ceilalţi tot ce se poate face.

LEU

Săriţi în ajutorul tuturor. Cu cât îi ajutaţi mai mult pe ceilalţi, cu atât simţiţi că puteţi face ceva. Vă salvaţi pe voi! Aveţi nevoie să faceți ceva pentru alţi oameni ca să vă simţiţi bine.

FECIOARĂ 

Este un weekend nemaipomenit. Poate mergeţi la slujbă. Biserica, pentru voi, zilele acestea, poate să fie un colţişor de iarbă. Vă veţi da un restart spiritual, religios doar dacă vă minunaţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi să vă daţi seama că sunteţi o furnicuţă în această lume.

Vezi și: Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Munca îi va salva de plictiseala din familie pe nativii unei zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel