Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 3 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă dați seama de oamenii TOXICI pe care îi iubiți

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cu Venus, guvernatorul vostru, lângă Pluto, sunteți foarte intoleranți astăzi, sunteți foarte intransigenți. Nu acceptați pic de negociere, pic de compromis, efectiv sunteți în punctul acela la orice. Și la coadă dacă stați, nu lăsați pe nimeni în fața voastră sau dacă se întâmplă asta, efectiv, vă enervați. 

Horoscop SCORPION

La voi nu avem cum să discutăm e conjuncția Venus - Pluto, fără a discuta și de conjuncția Marte - Pluto de ieri. Undeva, relațional, sunt niște discuții, mai ales pe partea personală, aș putea să le spun copleșitoare, adânci, grele, cuvinte precum plumbul. Efectiv, astăzi o să vi se spună niște cuvinte destul de dure. Că e relația de scurtă sau lungă durată, sunt niște acuzații, dar vedeți ce e în spatele acuzației respective. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Unde se duc niște bani pe care nu ați vrea să îi pierdeți? N-avem ce să facem, mai facem și cheltuieli. Sau unde au apărut anumite dereglaje în zona financiară, că poate intrați pe datele contului și aveți un șoc ”unde sunt banii?” Și dacă începeți să vă gândiți pe ce ați cheltuit, o să vă dați seama că puțin câte puțin s-au dus banii. Deci, puțină grijă la tot ce înseamnă cheltuieli în perioada aceasta. 

Vezi și: Horoscop 3 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Blocaj pentru o zodie, la serviciu. Ori îți dai demisia, ori accepți totul!

Horoscop CAPRICORN

Conjuncția este bună pentru voi, vă ajută, vă împinge. Știți cum e? Cei singuri pot fi foarte carismatici astăzi, foarte atrăgători. Nu înseamnă că vor găsi automat pe cineva cu care să se căsătorească, dar au un farmec. Iar cei care sunt într-o relație, la fel, pot încinge puțin spiritele pe acolo. Depinde de voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Știți ce se poate întâmpla după conjuncția Marte - Pluto de ieri și după Venus - Pluto de astăzi? Aveți revelații! Revelații că oamenii pe care i-ați iubit cel mai mult, la care ați ținut cel mai mult, pe care îi vreți în continuare în viața voastră sunt cu adevărat toxici și nepotriviți. Oricât de mult vă poate durea o asemenea revelație, nici nu vă puteți da seama cât de bine vă poate face. Nu mai trageți de oameni în această perioadă. 

Horoscop PEȘTI

Venus - Pluto în casa a XI-a, deci este o zi în care dacă îi ascultați puțin și pe ceilalți nu veți sta așa în frica, obsesiile și compulsiile voastre. Adică, mai ales cu tot ceea ce se întâmplă în lume sunteți printre cei mai afectați, aveți și de ce cu aspectele din perioada aceasta. dar dacă vă implicați și în alte subiecte și în alte discuții, vă ocupați cu tot felul de obiceiuri, cu siguranță ziua va trece mult mai ușor. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel