Horoscop 3 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 03 aug 2022, 08:45
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei de 3 august pentru toate zodiile, de la ora 09:00, pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

Urmează Mercur în Fecioară 

De mâine, 4 august, Mercur va tranzita semnul zodiacal al Fecioarei. 

Între 4 și 27 august, va avea loc tranzitul lui Mercur în Fecioară. Mercur este planeta comunicării și se referă la deciziile de zi cu zi, nu neapărat la cele pe termen lung. 

”Mercur se apropie de a treia retrogradare, care începe în 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie. Chiar dacă nu-și începe retrogradarea în Fecioară, ci în Balanță, va retrograda în Fecioară. Semnul Fecioarei este deja contaminat. Pentru că Mercur se va întoarce aici, deja îi vom simți efectele. Vom simți cel puțin spre finalul tranzitului Mercur în Fecioară anumite efecte ale retrogradării” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În emisiunea dedicată tranzitului lui Mercur în Fecioară, astrologul a afirmat că ”va împrumuta ”hainele” Fecioarei, proprietățile acestui semn: avem de-a face cu o minte foarte ascuțită, gândurile se duc unde trebuie, când trebuie, avem de-a face cu multă precizie, cu multă eficientizare, cu multă optimizare”. 

”Mercur în Fecioară nu vrea să piardă timpul degeaba, filtrează foarte mult informațiile. Lui Mercur în Fecioară îi place foarte mult să se descotorosească de tot ce este inutil, tot ce este pompos, extravagant și nu ajută la nimic” a continuat Daniela Simulescu.

La ce va fi bună această perioadă?

”Să vă ocupați de chestiunile administrative. Lui Mercur în Fecioară îi place foarte mult productivitatea, puteți pune lucrurile la punct într-un mare fel. Toată zona de Mercur în Fecioară este foarte bună. Îi mai place progresul încet și sigur” continuă astrologul DCNews și Astrosens, care și atenționează: ”Un singur lucru la care o să vă rog să fiți atenți între 4 și 27 august este că Mercur este foarte critic, îi vom critica pe ceilalți pentru că nu acceptăm greșelile noastre... și vom găsi greșeli, și vom critica, și ne vom enerva, și ne sări țandăra din orice prostioară...”. 

”Cu Mercur în Fecioară, ne ducem unde nu funcționează, să găsească ce nu funcționează, așa sunt setați oamenii cu Mercur în Fecioară. Între 4 și 27 august, vom căuta probleme și unde nu sunt, le exacerbăm puțin. Îl scoți greu pe Mercur în Fecioară din starea lui. Este un semn destul de căpos, pornește cu o logică la drum și i se pare că e singura logică de pe planetă” continua Daniela Simulescu. Unde mai punem să Mercur în Fecioară stresează mintea foarte mult? ”Trebuie să ne găsim activități” spune astrologul, pentru a ne ocupa mintea, altă cale nu avem! 

Partea bună e că Mercur în Fecioară ne ajută pe partea de cheltuieli, pe eficientizare, fiind momentul ideal pentru asta. 

Revenind la acea latură critică a acestui tranzit, Daniela Simulescu ne mai atenționează, încă o dată, că ”Vom vedea tot timpul la ceilalți ce nu ne convine în noi și vom critica. Mercur în Fecioară chiar ne va ajuta să fim mai sinceri”. 

Acest tranzit face mai multe aspecte: 

- ”În 15 august, face un trigon cu Nodul Nord: multe discuții legate de rezultatele avute cu schimbările fiscale. Cred că aici se vor face niște ajustări. 

În 16 august, face un trigon cu Uranus: chiar putem găsi idei, soluții, atât la nivel personal, cât și la nivel major. 

În 21 august, face opoziție cu Neptun: luăm decizii din frică, nesiguranță. 

În 23 august, Mercur face trigon cu Pluto, ceea ce este un aspect bun pentru curaj, încredere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?