Horoscop 3 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea discuții legate de bani. Lecții importante
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 03 aug 2022, 09:27
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (cottonbro)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Astrologul Daniela Simulescu abordează tranzitul lui Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră, scrie astrosens.ro.

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară.

Economiile, cuvântul de ordine

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor. Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura.  Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii, potrivit astrosens.ro.

În sfârșit, cheia de abordare a evenimentului triplei conjuncții Marte, Uranus și Nodul Nord din Taur se află în noi, iar cuvântul care ar trebui să o facă să deschidă uși este echilibrul. 

BERBEC

Trebuie să îţi dai seama cât de mult te-ai răsfăţat în ultima lună, indiferent de vârsta pe care o ai. Ocupă-te de un hobby care îţi place. Dacă nu prea te-ai răsfăţat, în ultima lună, ar trebi să îţi dea de gândit. 

TAUR

Gândeşte-te la discuţiile tale pe care le-ai avut cu familia, ce ai aflat, ce ţi s-a ascuns, ce te-ar putea ajuta.

GEMENI

Ai mai multă încredere în ceea ce spui. Poate o folosești, de mâine încolo, mai mult.

RAC

Discuţiile despre bani, analizele despre bani, observaţiile despre bani, privitul în conturi mai des.... Cu siguranţă ai tras nişte lecţii importante care te vor ajuta ajuta.

LEU

Dacă ai avut un interviu, cât de bun ai fost acolo? Dacă ai participat la un eveniment, cât de tare ai atras atenţia? Ţi-a plăcut, nu? Începi să îţi dai seama că te lauzi, dar chestiile astea îţi plătesc factura?

FECIOARĂ 

Adu-ţi aminte ce ai visat, în ultimul timp, şi care ţi-au fost fricile. Dacă au fost doar frici şi nu s-au întâmplat, poate înveţi să le stăpâneşti.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?