Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Racii, sfătuți să aibă o soluție de rezervă pentru absolut orice. Daniela Simulescu: Nu vă planificați nimic!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Racii, sfătuți să aibă o soluție de rezervă pentru absolut orice
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Racii, sfătuți să aibă o soluție de rezervă pentru absolut orice
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Rac sau cei cu ascendent în Rac. Mercur intră în Casa a XI-a. Nu vă planificați nimic. Sfatul meu principal este să aveți backup la orice situație, o soluție de rezervă pentru absolut orice. Mercur va retrograda și va sta acolo mult și bine. Voi vă pregătiți pentru sărbători și vă faceți planuri, dar nu o să vină oamenii pe care îi așteptați. Nu mai puteți să călătoriți, nici ei nu mai pot să călătorească. Nu vă mai întâlniți cu cine ați fi vrut, nu mai puteți să faceți felurile de mâncare pe care vi le-ați imaginat sau nu mai aveți când să vă ocupați de planurile legate de casă. Da, deci trebuie să aveți tot timpul o soluție de rezervă și să aveți tot timpul blândețe față de voi.

Luna plină de la sfârșitul săptămânii, care vă influențează destul de mult, aduce o nevoie de echilibru pe Axa IX - X. Aveți în Casa a X-a mult marcaj și oarecum pentru mulți dintre voi statutul, rolul în societate și carieră au devenit importante. Dar să nu uităm de Casa a IV-a, care este importantă: familia, stabilitate. Săptămâna aceasta ceva vă duce foarte mult în Casa a X-a și vă vei simți neînțeleși: că și eu am de muncit, că vreau și eu să avansez. Dar nu o să avansezi și nu o să-ți fie mai bine dacă acasă nu merg bine lucrurile. Cam așa se întâmplă”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel