Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Schimbări mari în viața unei zodii. Va porni pe un drum nou!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 02 dec 2021, 20:31
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie. O zodie va face multe schimbări în viața ei.

Pe 4 decembrie, ultima eclipsă din 2021

"Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate. Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi", precizează astrologul Daniela Simulescu.

Vezi și:  Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Banii vin grămadă pentru o zodie. Cheltuieli nenumărate, zilele acestea

Noi începuturi la orizont

"Nu ştiu ce faceţi, că săptămâna ce urmează sunteţi protagonişti şi chiar aveţi nevoie! Este o săptămână pentru noi începuturi, de voi depinde. Un loc nou de muncă, o decizie legată de relaţia în care vă aflaţi, o decizie legată de casa în care locuiţi, o decizie legată de relaţiile pe care le aveţi cu familia, o decizie legată de modul în care vă îmbrăcaţi şi să nu uităm că Luna Nouă în Casa întâi are legătură şi cu sănătatea. Poate începeţi să faceți nişte investigaţii, poate găsiţi oamenii care să vă ofere încredere, curaj. Săptămâna care vine, veți fi buni la a-i împinge pe alţii din spate.

Dacă ar fi să vă dau un sfat.... Ceva nou, orice chichiţă, schimbaţi ceva! Orice schimbare, săptămâna viitoare, vă este prielnică pentru că aveţi încrederea necesară că vă va ieşi indiferent ce faceţi. Este o săptămână bună să vă apucaţi şi de sport sau să aveţi nişte activități în zona asta de educaţie fizică. Este o săptămână bună pentru călătorii. Nu lăsaţi săptămâna ce urmează să treacă fără să faceți ceva nou", le spune Daniela Simulescu Săgetătorilor.

G Ad:

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro