Urmărește emisiunea live
Horoscop 29 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Conjuncția Mercur-Jupiter îți priește de minune!"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 29 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Conjuncția Mercur-Jupiter îți priește de minune!" / Foto: Pixabay, de Christopher Ross
Horoscop 29 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Conjuncția Mercur-Jupiter îți priește de minune!" / Foto: Pixabay, de Christopher Ross
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Apropierea lui Venus de Uranus s-ar putea să-ți provoace mici frici și preocupări pe zona financiară. Astea pot fi și motive reale, dar pot fi și închipuiri ale tale. Trebuie să înveți să faci diferența.

SCORPION

S-ar putea să ai parte de surprize în cuplu. Unele plăcute, altele neplăcute, dar, știi cum e, Pământul se învârte în continuare în jurul său, se învârte în jurul Soarelui, nimic nu rămâne blocat, nu e cazul să te sperii, să te enervezi și să ai impresia că gata s-a sfârșit lumea pentru tine sau pentru celălalt.

SĂGETĂTOR

În continuare conjuncția Mercur-Jupiter îți priește de minune. Bucuria este că și Soarele este în Casa a 5-a și toate aceste aspecte pe tine te fac să vezi partea plină a paharului și te fac totuși să fii optimistul convins și să îi contaminezi și pe cei din jurul tău.

CAPRICORN

Ar fi bine să te ocupi puțin de rezolvarea unor probleme mai vechi, împreună cu partenerul, adică să discutați și să vă faceți timp, adică pleci tu mai devreme de la serviciu, pleacă el mai devreme de la serviciu, vă luați copiii de la școală și vă ocupați de aceste lucruri. Nu mai este cazul să le amânați.

VĂRSĂTOR

Cuvintele tale pot fi arme cu două tăișuri. Atenție, și pentru tine, nu doar pentru ceilalți, adică pot fi răstălmăcite. Dacă tu vrei să iei o decizie și spui lucrurile într-un mod mult mai autoritar, oamenii respectivi te vor crede îngâmfat, încrezut sau că te dai foarte deștept. Pe de altă parte, niciunul dintre aceștia nu are curajul să spună lucrurile așa cum o faci tu, deci trebuie să te aștepți și la un răspuns care nu va fi neapărat pe placul tău.

PEȘTI

Faptul că Mercur se duce către acest trigon cu Saturn din semnul tău te face mai uman. Te ancorezi, vrei să funcționeze atât partea asta afectivă, dar parcă nu te arunci la fel de mult ca altădată, adică ești mai zgârcit cu declarațiile romantice, ești mult mai liniștit, ești mult mai calculat și rațional.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel