Horoscop 29 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să facă pace cu trecutul. Atenție la bani!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luni avem un trigon între Venus din Capricorn și Jupiter din Taur. Este unul dintre aspectele cele mai bune din astrologie. Conferă afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales, căci Capricornul vorbește despre pragmatism, iar Taurul despre resurse și satisfacerea simțurilor.

BERBEC

Uită-te la ce ai, nu doar la ce nu ai. Nu te mai plânge şi fă în aşa fel încât să te bucuri de ceva frumos, astăzi.

TAUR

Astăzi, sunteţi obligaţi să iubiţi viaţa, indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru. Mâncaţi ceva bun, îmbrăcaţi-vă cu ceva frumos, programaţi-vă o vizită la coafor. Căutați frumosul, culoarea. Plimbaţi-vă şi bucuraţi-vă de orice rază a soarelui.

GEMENI

Un aspect foarte bun pentru cei care vor să facă pace cu trecutul. Aprindeţi o lumânare, beţi ceva şi ce a fost a fost. Astăzi, unii dintre voi poate aveţi această idee de a vă face un cont de economii, dacă nu aveţi, sau poate de a pune mai mulţi bani în contul de economii.

RAC

Poate să fie o zi bună pentru a vă face planuri alături de partener sau de a vă imagina cum v-ar plăcea să fie viitorul partener.

LEU

Este vorba de muncă, dar acolo unde munciţi trebuie să fie şi ceva ce vă place, ce va încântă, ce va face sufletul să vibreze. Agăţaţi-vă de acel ceva.

FECIOARĂ 

Este genul de aspect potrivit pentru voi, este de vis! Este o zi minunată pentru o cină romantică, dacă vă doriţi. Este o zi minunată pentru a merge la restaurant să vă răsfăţaţi, pentru o plimbare. Este o zi cu nostalgie, cu filme, cu melodii care vă trezesc amintiri. Este o zi potrivită pentru a le oferi copiilor amintiri nemaipomenite.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel