Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Daniela Simulescu, previziuni despre Rac, Leu și Fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru aceste trei zodii.

Rac

"Venus e în casa a 7a și face un trigon cu Jupiter. E minunat pentru cei care vor să se împace cu partenerul, pentru cei care vor să abordeze altfel relația, pentru cei care sunt singuri și vor să cunoască pe cineva este un moment nemaipomenit. Pentru cei care nu vor nici una nici alta, vă spun că trebuie să vă bucurați de propria persoană fără să mai aștepte de la unii și alții.

Atâta timp cât oamenii vor vedea că aveți standarde, că vă bucurați și că știți să profitați de viață. Vă recomand să nu stați acasă și să vă supărați pe unii și pe alții, ci să ieșiți la film, spectacol și cunoașteți oameni. În momentul în care vă deranjează ceva faceți un pas în spate și faceți o introspecție de ce vă deranjează, nu îi învinovățiți pe ceilalți de stările voastre

Leu

Ați auzit în stânga și în dreapta că anul acesta e anul carierei pentru voi, nu zic că n-o să fie, o să fie cu siguranță, dar vreau să ne gândim și la altceva, la rutina voastră. Încercați să faceți obiceiuri care să vă priască. Stați departe de certurile cu colegii sau de momentul când vă duceți la cumpărături, nu vă grăbiți.

Fecioară

Este Venus în casa a 5a face trigonul cu Jupiter, mai e și Marte, Mercur, cumva este o săptămână bună să nu vă mai victimizați. E o săptămână pentru bucurie, veselie. Găsiți-vă bucuria, dacă aveți copii, bucurați-vă de ei. O să vă facă foarte bine să fiți generoși", a explicat Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel