Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Daniela Simulescu, previziuni despre Berbec, Taur și Gemeni
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Află ce ți-au pregătit astrele în această săptămână.

"Berbec

Trebuie să reții un singur lucru, este o săptămână foarte bună pentru strategii financiare, nemaipomenită, mai ales când e vorba de carieră, de banii munciți. Poate vreți să cereți o mărire, un bonus, o primă sau un beneficiu. Nu trebuie să vină neapărat o mărire de 10%, ci mai degrabă un curs sau un atelier. 

Este săptămâna în care trebuie să vă lăsați ajutați, să vp permiteți să primiți. Asta e o problemă foarte serioasă, dacă nu știm să primim, nici n-o să știm să oferim. Este o săptămână bună și pentru romantism.

Taur

Avem doar aspecte ale lui Venus. Venus face trigonul cu Jupiter din semnul vostru, vă aplaudăm pentru că este un aspect minunat, dar v-am spus, astrele vă oferă, dar nu vă bagă în traistă. Săptămâna asta trebuie să vă gândiți ce puteți învăța astfel încât să vină cu plus-valoare în viețile voastre. Orice, nu trebuie să faceți o facultate, un curs online, să ascultați o carte audio, un podcast, orice, trebuie să acumulați informații care să vă facă mai deștepți și mai buni.

Este o săptămână foarte bună pentru cei care își permit să călătorească. Trigonul dintre Venus și Lilith de la sfârșitul săptămânii îi poate ajuta pe unii să fie mai îndrăzneți și mai dispuși să se provoace să-și depășească anumite limite.

Gemeni

Nu sunt multe aspecte pentru voi, doar acest sextil între Mercur și Neptun, dar mai degrabă să aveți grijă cu bârfele, să nu vă uitați la tot felul de filme, să aveți tot felul de idei. Ocupați-vă de partea nevăzută a vieții. Dacă vă uitați la filme cu crime, cazuri și sunteți foarte pasionați de secrete, gândiți-vă ce rămâne după ce vă uitați la filmele alea cât băgați, cât scoateți și în cât timp. Trebuie să aveți grijă în ce vă investiți resursele săptămâna viitoare, nu neapărat banii, timpul, energia și dispoziția", a spus Daniela Simulescu, la DCNews.

Emisiunea integrală AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel