Horoscop 28 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia frustrată de prieteni. Evită să-ți petreci timpul cu multe persoane!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 28 sep 2022, 09:36
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Liza Summer)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Liza Summer)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte din Gemeni va face un trigon cu Saturn din Vărsător. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Venus petrece ultima zi în semnul Fecioarei, iar Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Nu uitați că sunt ultimele zile cu Mercur retrograd, ceea ce înseamnă că ne vom lovi de tot felul de încurcături. 

BERBEC

Cu siguranță, astăzi, îţi vei pierde răbdarea. Ai planuri, dar ce faci cu ele? Doar le ai sau doar le vrei ca să le vrei? Sunt autentice? Unde te simţi, astăzi, frustrat, înseamnă că acolo nu ai făcut ceva sănătos, practic. Doar ai vorbit.

TAUR

Poate că vrei să cumperi ceva şi îţi dai seama că nu ai bani. Poate că îţi dai seama că banii familiei se duc pe tot felul de lucruri şi mai puţin pe ceea ce ţi-ai dori. Trebuie să cheltuieşti banii în mai multe direcţii, dar trebuie să prioritizezi. Nu înseamnă că nu te vei ocupa de toate, dar acum te ocupi de doar 30% din ele şi, cu timpul, te vei ocupa de toate.

GEMENI

Ai senzaţia că cineva te-a pus într-un cui şi că tu eşti spectator la viaţa ta. Ai senzaţia că nu se întâmplă nimic. Poate că, din când în când, trebuie să mai fi şi spectator.

RAC

Cât la sută din tine este trecutul? Câteodată cam mult, nu? Ia mai renunţă la el. Găseşte o soluţie să mai laşi spaţiu acolo unde e foarte mult trecut.

LEU

Prietenii te frustrează sau partenerul nu e de acord cu unii oameni din jurul tău. Este doar o perioadă, nu te zvârcoli! Să nu ai nevoia să îţi umpli timpul cu mulţi oameni. Nu îţi face bine!

FECIOARĂ 

La serviciu, se petrec lucrurile cu încetinitorul. Dacă ştii că ai un termen limită diseară și nu se întâmplă nimic, nu îţi pierde controlul. Încearcă să respiri. Îţi revii!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu, scrie astrosens.ro.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?