Urmărește emisiunea live
Horoscop 28 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă mare grjă la bani! Apar cheltuieli mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor, de unde a ieșit în data de 11 mai. Până pe 21 decembrie, ne vom confrunta, atât la nivel individual, cât și mondial, cu o nouă doză de confuzie. Cu altă lipsă de direcție. Cu dizolvarea unor granițe.

Acest tranzit poate avea și părți benefice, cum ar fi descoperirea multora că au nevoie de vindecare/sănătate emoțională și mintală, dar și de agravarea unor dependențe. Și cum Jupiter se va apropia de Neptun, ne vom confrunta iar cu o creștere a inflației.

BERBEC

Dacă nu ai făcut nimic pentru tine, până acum, acum trebuie să faci un pas în spate. Până pe 21 decembrie, dacă ai vrut o afacere, dacă ai vrut un proiect, dacă ai vrut un eveniment, dacă ai vrut să te auci de vreun curs, fă un pas în spate şi las-o mai uşor. 

TAUR

Vei depinde foarte mult de celălalt. Aştepţi să îţi spună dacă e bine sau nu, când faci ceva. Este mai greu să te descurci singur. Depinzi de resursele celorlalţi. Mare grijă la cheltuieli!

GEMENI

Poţi avea, în sfârşit, curaj să spargi nişte bariere personale, nişte fixisme, nişte încăpăţânări de-ale tale. Poţi să apelezi la anumite metode alternative, poţi să fii mai curajos. La un moment dat, s-ar putea să apară nişte crize, pentru că doar aşa vei face anumite proceduri - personal, profesional, pe sănătate. Zilele acestea, orice criză apărută este menită să îţi dea un şut în fund să faci un pas înainte. 

RAC

Învaţă puţin! Ai vrut carieră, ai vrut să schimbi, însă până în decembrie mai învaţă şi, apoi, din ianuarie, mai vedem.

LEU

Atenţie, cheltuieli serioase! Vă veţi sătura de ele. Vă bazaţi pe banii pecare îi veţi face, nu pe cei pe care îi aveţi. Acolo va fi buba! Ceilalţi nu vor mai fi atât de disponibili cum au fost până acum. Aşa că trebuie să învăţaţi să vă descurcaţi.

FECIOARĂ 

Dacă până acum v-aţi tot gândit să vă despărţiţi de partener şi weekendul acesta apar gânduri că nu este nevoie totuşi, nu! Până pe 21 decembrie, tot ce încercaţi să acoperitit, să îndulciţi... De fapt, acolo este ok ce se întâmplă! Mai lăsaţi de la voi, că rămâneţi singur, că vă e frică. Apoi, dacă sunteţi într-o relaţie şi lucrurile merg, spuneţi-i partenerului ce nu funcţionează. Nu lăsaţi lucrurile să meargă aşa. Ar putea apărea dispute cu autorităţile. Fii mai autoritar, mai stăpân pe tine! 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel