Horoscop 28 octombrie 2022. Previziunile zilei pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, vă aşteaptă la o nouă emisiune de previziuni astrologice.   

Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor, de unde a ieșit în data de 11 mai. Până pe 21 decembrie, ne vom confrunta, atât la nivel individual, cât și mondial, cu o nouă doză de confuzie. Cu altă lipsă de direcție. Cu dizolvarea unor granițe.

Acest tranzit poate avea și părți benefice, cum ar fi descoperirea multora că au nevoie de vindecare/sănătate emoțională și mintală, dar și de agravarea unor dependențe. Și cum Jupiter se va apropia de Neptun, ne vom confrunta iar cu o creștere a inflației.

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, pe DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Luna Nouă în Scorpion, marea schimbare

"Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă, punctează Daniela Simulescu.

În 27 octombrie, Mercur face un trigon cu Marte, care ne dă putere, curaj de a ne exprima, dar și un careu cu Pluto, prin care ne impunem ideile, fiind puțin totalitariști.

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești și se apropie de Neptun, ceea ce face socotelile de la începutul anului total diferite decât cele de la finalul anului. 

În 29 octombrie, Mercur intră în Scorpion: ”Vom avea Mercur, Soare și Venus, toate în Scorpion. Paranoia totală aici!” spune astrologul. 

În 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, în careu cu Neptun. Retrogradarea va dura până în 12 ianuarie, de când va sta în Gemeni până în 25 martie. 

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel