Horoscop 28 octombrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se îmbogățește. Stresul nu te va ocoli!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor, de unde a ieșit în data de 11 mai. Până pe 21 decembrie, ne vom confrunta, atât la nivel individual, cât și mondial, cu o nouă doză de confuzie. Cu altă lipsă de direcție. Cu dizolvarea unor granițe.

Acest tranzit poate avea și părți benefice, cum ar fi descoperirea multora că au nevoie de vindecare/sănătate emoțională și mintală, dar și de agravarea unor dependențe. Și cum Jupiter se va apropia de Neptun, ne vom confrunta iar cu o creștere a inflației.

BALANȚĂ

Vă veţi găsi un loc de muncă, până la sfârşitul anului. Veţi munci foarte mult, dar nu doar pentru serviciu, ci şi pentru cei dragi. Trebuie să aveţi grijă la sănătatea voastră şi a celorlalți. Trebuie să învăţaţi să gestionaţi banii în momentele de criză. Este nevoi să educaţi pe alţii sau să fiţi educaţi.

SCORPION

Distracţii, aventuri, romantism, senzualitate, bucurie de viaţă, poftă, flirt, copii. Nu vei avea cam tot ce vrei tu, ci o să mai ai şi de pierdut.

SĂGETĂTOR

Atenţia se duce de pe propria bucurie pe bucuria familia, pe liniştea şi armonia acesteia. Trebuie să aduci îmbunătăţiri în casa în care trăieşti sau trebuie să te muţi. Nu vă veţi plictisi!

CAPRICORN

Dacă aveţi planuri de cum să faceți mai mulţi bani, până la sfârşitul anului sigur reuşiţi. Va fii mult stres! Dacă nu aveţi o relaţie bună cu stresul şi nu ştiţi să îl gestionaţi, până la finalul anului nu vă va fi bine. S-ar putea să aveţi nevoie de ajutor.

VĂRSĂTOR

Cheltuieli peste cheltuieli, până la sfârşitul anului. Veţi fi mână largă. Mare grijă la sarcini neaşteptate, pentru o perioadă, sau poate chiar vă doriţi un copil. Pot apărea flirturi, dar mai mult de distracţie. Aveţi grijă să nu o luaţi pe arătură, mai ales dacă sunteţi implicat într-o relaţie. Partenerul sau partenera poate afla foarte uşor ce aţi făcut. Cheltuiţi bani pentru o pasiune, pentru ceva creativ.

PEȘTI

Dacă nu ai făcut nimic până pe 11 mai, poate acum faci ceva, până pe 21 decembrie. Dacă nu faci, scapă de ceva, de ce te ţine! De oameni, de atitudini, de comportamente, de tipare. Vezi-ţi de sănătate! Mulţi veţi fi pe drumuri, vă veţi muta, nu vă mai înţelegeţi cu vecinii, cu proprietarul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel