Horoscop 28 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi superbă pentru o zodie. Simulescu: Voi astăzi aveți așa un exces de zel
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 28 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi superbă pentru o zodie. Simulescu: Voi astăzi aveți așa un exces de zel / Foto: Pixabay, de Moss Grun
Horoscop 28 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi superbă pentru o zodie. Simulescu: Voi astăzi aveți așa un exces de zel / Foto: Pixabay, de Moss Grun
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Conjuncția Mercur-Jupiter se petrece în Casa a 7-a și e foarte bună pentru a discuta cu partenerul. Dacă până acum v-a fost frică să abordați un subiect, astăzi puteți prinde curaj chiar și pentru că ai zis că duci gunoiul și nu ai dus gunoiul sau ai promis și nu ai făcut, adică inclusiv pentru discuțiile astea. Poate v-ați săturat de atâta timp că nu face ceva și nu i-ați spus nimic pentru că așa sunteți voi diplomați, dar astăzi este cazul să îi spuneți. Și partenerul s-ar putea să vă zică unele lucruri.

SCORPION

Vă spuneam ieri că vă enervează că la serviciu se vorbește mult și nu se face nimic. În continuare se va vorbi mult, dar este important să vorbiți și voi, să participați la ședințe, să vă implicați, pentru că dacă mergeți pe principiul că ședințele acestea nu sunt bune colegii se vor uita urât la voi și s-ar putea să pierdeți unele detalii importante care vă pot ajuta să vă faceți munca mai ușoară.

SĂGETĂTOR

E unul dintre cele mai bune aspecte pentru a vorbi despre pasiunile voastre, pentru a vă documenta despre ele, pentru a participa la activități alături de partener sau de copii, în care să vă simțiți și voi copii. Chiar aveți nevoie astăzi să vorbiți ca un copil, să fiți jovial, să fiți ironici. Voi astăzi aveți așa un exces de zel, cumva sunteți conștient de el, dar nu îl alungați și e bine.

CAPRICORN

În locul vostru eu aș pune mâna pe telefon și mi-aș suna mama, mi-aș suna tatăl, mi-aș suna frații, mi-aș suna surorile, rudele și aș vorbi cu ele, chiar dacă poate nu m-am mai înțeles sau chiar dacă poate considerați că v-au greșit. Aș face eu un gest din acesta către pace și veți vedea că discuțiile acesta vă îmbogățesc pe dinăuntru cum nu v-ați fi așteptat.

VĂRSĂTOR

Eu în locul vostru nu m-aș plictisi astăzi. Deci dacă vreți să vă simțiți rău seara când puneți capul pe pernă, lăsați ziua să treacă. Trebuie efectiv să vă țineți ocupat permanent, să vorbiți, să citiți, să cântați, să vă plimbați, să vorbiți cu vecinii, să interacționați cu tot felul de persoane. Chiar vă recomand să faceți asta.

PEȘTI

Vă veți justifica cheltuielile. Voi căutați validare, dar nu este nevoie. Voi trebuie să vă validați doar vouă cumpărătura respectivă. Vreau rochia asta, mă duc și mi-o cumpăr. Aveți mare nevoie astăzi să nu cereți validare de la alții, ci voi să stați așa și să vă gândiți ce vă doriți pentru că conjuncția Mercur-Jupiter în Casa a 2-a vă va ajuta și să cumpărați produsele la un preț bun. Astăzi nu veți face prostii din punct de vedere financiar, deci stați liniștiți.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel