Horoscop 28 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar trebui să se trezească. Nu îți va ridica nimeni statuie, la serviciu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne apropiem de o lună foarte dinamică din punct de vedere astrologic! Dacă februarie a fost mai liniștită, nu putem spune asta deloc despre martie! Urmează două tranzite istorice. Saturn va intra în Pești, iar Pluto în Vărsător. În plus, Marte va părăsi semnul contaminat al retrogradării și va păși în Rac. Deci dacă te-ai plictisit de la începutul anului și până acum, nicio problemă!

BERBEC

Luna februarie te-a învăţat să fii mai sociabil, să te deschizi anumitor evenimente, unor alte studii, unor posibilități. Ce ai aflat în februarie vei monetiza din martie încolo. Nu neapărat bani, ci chiar să obţii lucruri pe care altădată nu te-ai fi gândit că le poţi face.

TAUR

Gândeşte-te ce s-a întâmplat cu banii, cu salariul. A crescut, a scăzut, au apărut cheltuieli noi, au dispărut unele, ai învăţat să negociezi, au apărut oferte bune? Stai puţin cu tine şi gândeşte-te.

GEMENI

Furie, agresivitate, dar şi curaj şi ambiţie. Ar trebui să spui, zilele acestea, indiferent de problema pe care o ai, "am nevoie de ajutor". Tu doar cere şi ţi se va da.

RAC

Profită în continuare de faptul că ai mari oportunităţi, poţi întâlni persoane importante, cu multă influenţă, care îţi pot oferi altă prespectivă asupra viitorului tău profesional.

LEU

Credinţa este foarte importantă, indiferent de forma sa. De credinţă trebuie să te agăţi cu tot ce ai tu, zilele acestea.

FECIOARĂ 

Ar trebui să te gândeşti serios că viaţa personală este importantă şi că poţi să ai cel mai bun job din lume, să fii perfect din punct de vedere profesional, dar, dacă nu ai şi viață personală şi nişte oameni cu care să vorbeşti, nimic nu are rost.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel