Data publicării:

Horoscop 28 august-3 septembrie. Zodia care trebuie să fie atentă la mai multe aspecte. Daniela Simulescu: Vreau să-ți atrag atenția! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit previziuni pentru zodia Berbec. 

Horoscopul săptămânal reprezintă o previziune astrologică care oferă informații generale despre influențele astrale și energiile predominante pentru fiecare zodie în decursul săptămânii respective. Are scopul de a oferi un ghid general pentru diferite aspecte ale vieții: carieră, relații, sănătate, finanțe, dezvoltare personală și altele.

„De mâine avem o conjuncție între Mercur retrograd din Fecioara și Pallas. Dacă mai țineți minte Pallas Atena era fiica lui Zeus, era născută din capul lui. Ea s-a născut femeie în armură bărbătească, a considerat că Zeus este mama sa pentru că s-a născut din tatăl ei și a făcut o conexiune foarte puternică acolo. Pallas era o zeiță a strategiei, a luptei în mod defensiv. Ea făcea planuri, strategii, îi învăța pe alții cum să lupte.

Avem o conjuncție între Mercur retrograd, care este decizia de zi cu zi, cu Pallas care reprezintă gândirea pe termen lung, strategiile pe mult timp de acum în acolo. Când Mercur retrogradează lângă acest asteroid, mai ales în semnul Fecioarei, e clar că trebuie să facem foarte multe ajustări sau să reluăm anumite decizii și să ne dăm seama că mai avem de umblat la ele sau să conștientizăm și să acceptăm că am avut așteptări și că lucrurile stau altfel în realitate.

Pallas vine dintr-o migrenă. Pe Zeus l-a durut capul îngrozitor și unul dintre băieții lui au venit și i-au tăiat capul ca să iasă Pallas de acolo. Când avem Mercur lângă Pallas avem de-a face și cu o conjuncție plină de furie. Cu alte cuvinte va veți supăra foarte mult pe voi înșivă.”, a spus Daniela Simulescu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Marte, guvernatorul tău, a intrat în casa a VII-a și toate aspectele au legătură cu ajustările, cu a corecta, a îmbunătăți, a optimiza. Cu Venus retrograd în casa a V-a, gândește-te la următoarea situație: relațiile tale trebuie să se schimbe, trebuie să vezi din altă perspectivă, trebuie să încerci să-ți dai seama cum te vede și celălalt, nu doar cum îl vezi tu, ca să știi cum negociezi, cum funcționezi într-o relație, ca să știi cum faci mai bine într-un parteneriat profesional. Nu vorbim doar de partea amoroasă, vorbim și de partea profesională. 

Anumite chestiuni de la serviciu vor fi reluate, vor fi amânate, reiei unele decizii. Dacă ai hotărât ceva la un moment dat și ai crezut că o să fie bine, s-ar putea zilele acesta să-ți dai seama că nu renunți.

Pe sănătate vreau să-ți atrag atenția! Ori sănătatea ta, ori sănătatea unor persoane dragi. Va trebui să te implici, să fii cu totul în familie, să fii dispus să ajuți și să controlezi emoții pentru că oamenii respectivi vor avea nevoie de cineva cu inimă rece, cu o putere de control nemaipomenită pe partea emoțională.

Ai grijă la serviciu, ce promiți, cui promiți, ce vorbești, cu cine vorbești! Mi-aș permite să-ți spun să-ți faci anumite analize dacă ai tot amânat sau să reiei anumite discuții cu doctorii.", a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Ce ne așteaptă în perioada 28 august - 3 septembrie 2023? Ce zodie va străluci? Ce zodie va da lovitura? Ce zodie trebuie să fie cu ochii în patru? Afla mai multe în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel