Data publicării:

Horoscop 28 aprilie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești minunate pentru o zodie: E un weekend de pasiune, de bucurie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 28 aprilie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești minunate pentru o zodie: E un weekend de pasiune, de bucurie / Foto: Pixabay
Horoscop 28 aprilie 2023: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești minunate pentru o zodie: E un weekend de pasiune, de bucurie / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Marte este în Casa a 10-a și el este mai autoritar așa, nu prea îți place să fii condus, nu prea îți place să ți se spună ce să faci, dar acest aspect cu Uranus din Casa a 8-a, poți să mai lași capul plecat, dar doar dacă obții ceva. Adică fii autoritar, asumă-ți, fii acolo destul de responsabil, fii destul de întreprinzător și să lași de la tine doar dacă obții ceva.

SCORPION

O plimbare, o vizită, o discuție pe tematici filosofice, un plan de călătorie, toate acestea îți vor plăcea la nebunie. Cert este că nu prea trebuie să stai pe acasă.

SĂGETĂTOR

Poate să fie unul dintre weekend-urile acelea în care apropierea de partener, de persoana iubită, indiferent de vârsta pe care o aveți, de durata relației, chimia dintre voi, legătura, conexiunea, nu neapărat vorbele, ci ceea ce simțiți, aveți nevoie să vă simțiți mai mult unul pe altul, din toate punctele de vedere.

CAPRICORN

Marte este în Casa a 7-a, iar asta înseamnă că nu prea poți să faci lucrurile singur, oricât de mult ți-ai dori, nu poți. În weekendul acesta eu îți recomand ca tu să te bazezi nu în totalitate, dar să ai tot timpul disponibilitatea să primești și pe altcineva, că e partenerul, că sunt copiii, că sunt membrii familiei, ai nevoie să conlucrezi, să colaborezi zilele acestea.

VĂRSĂTOR

Dacă ți-ai propune weekendul acesta să faci curățenie, vai ce curățenie ți-ar ieși, nici nu-ți dai tu seama că pe moment s-ar putea să descoperi că ai șters praful toată viața în felul ăsta, uite că puteai să îl ștergi și așa, înțelegeți voi la ce mă refer. Veți găsi diferite căi de a vă ocupa de treburile gospodărești și chiar vi le recomand.

PEȘTI

E un weekend de pasiune, e un weekend de bucurie, e un weekend în care să petreceți timp cu copiii, să îi ascultați, să fiți romantici, să vă uitați la filme de dragoste, să fiți creativi, să născociți tot felul de lucruri.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel